Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.651
Поени од реакции
59.565
Брееј по 25 години наполнивте и уште се замарате дали Јунајтед пратил понуда за Мората и дали Конте го преферирал првиот или вториот. :D
25 години направи и уште од 18 акаунти играш soccer manager :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
wowowwowow рече Боро и си маваше шамари во сред читална затоа што не можеше да запамти две реченици.
Седи бе мирен, пред некој ден кога запишував семестар те гледам и тебе чекаш во студентски, пола од доцентите со "колега" ти се обраќаат од што заедно сте слушале предмети во прва, студентите те поздравуваат во ходник мислејќи дека си некој професор... ти за учење ќе ми збориш. :icon_lol::icon_lol:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Али овој Паје која класа од играч испадна, сфака част како кајгана експертите ја познаа таа класа уште во раните 30ти негови години :unsure:
А тек да ја видиш класата на Валбуена @Windfucker :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Седи бе мирен, пред некој ден кога запишував семестар те гледам и тебе чекаш во студентски, пола од доцентите со "колега" ти се обраќаат од што заедно сте слушале предмети во прва, студентите те поздравуваат во ходник мислејќи дека си некој професор... ти за учење ќе ми збориш. :icon_lol::icon_lol:
Бреј ама го прегоре сеа хахахахаха

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Преговарале со Реал само за тоа да се збори по медиумите, и никој да не го спомнува Лукаку? :D
А трансферот не беше како гром од ведро небо? Ве читав уште од Јуни како Лукаку ви бил deal done...
Дали ти мислиш дека ако беа успешни преговорите помеѓу Јунајтед и Реал, Лукаку сега ќе беше играч на Јунајтед?
Дали ти мислиш дека ако беа успешни преговорите помеѓу Челзи и Евертон за Лукаку, Мората сеуште ќе беше прва трансфер цел на Конте и Челзи? ( како што цел фан клуб го потенцирате нонстоп каде и да се спомне неуспешниот обид да се донесе Лукаку во Челзи како и уште неколку други пропаднатни трансфер цели ова лето):unsure:

Член од
23 март 2017
Мислења
420
Поени од реакции
751
Dodeka vie se raspravate koj e podobar Lukaku ili Morata, Aguero i Manchester City ke GI soberat site mozni tituli ovaa god. Aj sea komentirajte kako toa jas tropam gluposti....
By the way Manchester City e na vrvot na tabelata u Premier .... :vozbud::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ејјјјј како вака запрежната кола со clocked top speed?????

ми стигна нотификација од Арсенал фан тв дека има бунт зошто го нема Озил, за гледаност ќе се истепаат пред камери и за глупости.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Каква е оваа статистика expected goals? :pos:

Иначе интересно, спориот Лукаку најбрз од четворкава.
И мене баш тоа ме интересира како е пресметано :D

Во право беше Ставро, многу побрз бил Лукаку од Мората :toe:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.727
ми стигна нотификација од Арсенал фан тв дека има бунт зошто го нема Озил, за гледаност ќе се истепаат пред камери и за глупости.
Ништо вакво неам видено. Баш гледам твитер никој не крека шо Озил е на клупа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom