Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мората ми има остаено впечаток како играч за големи утакмици пред се та сезона со Јуве ко стигнаа финале.. Лукаку баш спротивното.. Со Евертон ги газеше малите екипи.. Со топ 6 го снемваше..

Мората е играч шо би се вклопил во секаков стил на игра..За Лукаку не можам да го кажам истото
Затоа си генерално кловн на форумот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.774
А како е Лукаку подобар од Мората? :D
брзо забораваш коа свршуваше на Лукаку зашо беше 99% сигурен дека ке заврши кај вас, тогаш Бог ви беше
лично јас за Мората иам пишано дека ке биде топ трансфер коа го поврзуваа со Јунајтед, не го потпишаа и сеа шо да кењам дека не го бива само зашо е у Челзи? тоа вие го праите со Лукаку
а го залужувате целиот ремет за Бентекето, даунграундот, лошиот прием, спор ... сеа им се моча у уста на сите шо јадеа гомна тука

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Секако, Мората не е ни пола од Лукаку. Не знам како не ми беше јасно ова до сега.
Не реков тоа, ти кажав во кои елементи Лукаку е подобар од Мората. Шпанецот со играч на грб воопшто не се снаоѓа, веднаш легнува на трева.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Еве едно најпросто прашање, да ти дадат да избереш еден од двајцата кој би го земал? :)
Сега? Мората.

Пишував доволно претходно зошто сакав Лукаку, а тоа воопшто не беше затоа што мислам дека Лукаку е многу подобар играч од Мората.

Ептен ме интересира какви ќе беа мислењата доколку успеевте да го земете Мората. Исти уствари, само тогаш Мората ќе беше во се подобар, наместо Лукаку :D

Не реков тоа, ти кажав во кои елементи Лукаку е подобар од Мората. Шпанецот со играч на грб воопшто не се снаоѓа, веднаш легнува на трева.
Во првите два натпревари? Кој играч што дошол од Шпанија уште од прва минута одлично се справува со физичкиот аспект на лигава? Добро, Коста можда.

Двајцата се супер играчи и моментално се во одлична форма. Стварно не ја гледам потребата да си се убедувате дека е подобар, ама ако ви е полесно така, подобар е ајде.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Сега? Мората.

Пишував доволно претходно зошто сакав Лукаку, а тоа воопшто не беше затоа што мислам дека Лукаку е многу подобар играч од Мората.

Ептен ме интересира какви ќе беа мислењата доколку успеевте да го земете Мората. Исти уствари, само тогаш Мората ќе беше во се подобар, наместо Лукаку :D
Добар. :icon_lol:

Иначе, барај ми мислења слободно од летото, цело време бев против купување на Мората пред Лукаку. И се кладам дека 85% од фановите на ПЛ екипите во анкета "кој од Лукаку и Мората би го избрале да игра за вашиот омилен тим" без размислување ќе кажат Лукаку.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Ах Донев Донев,еве сега со Атлетико ќе го видиш Мората.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Добар. :icon_lol:

Иначе, барај ми мислења слободно од летото, цело време бев против купување на Мората пред Лукаку. И се кладам дека 85% од фановите на ПЛ екипите во анкета "кој од Лукаку и Мората би го избрале да игра за вашиот омилен тим" без размислување ќе кажат Лукаку.
Мојот или твојот личен избор не прави едниот да е подобар од другиот.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ах Донев Донев,еве сега со Атлетико ќе го видиш Мората.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
:icon_lol::icon_lol:

За среќа Лукаку е тој што цела кариера го гледаме против Баерн, Барса и слични противници :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега? Мората.

Во првите два натпревари? Кој играч што дошол од Шпанија уште од прва минута одлично се справува со физичкиот аспект на лигава? Добро, Коста можда.

Двајцата се супер играчи и моментално се во одлична форма. Стварно не ја гледам потребата да си се убедувате дека е подобар, ама ако ви е полесно така, подобар е ајде.
Ќе ти држеше ова муабет да не беше 99% од фан клубот против Мората. :) ние барем си стоиме зад што сме напишале, не ретерираме. Да не барам постови од ваш фан клуб каде спремавте терен за Дрогбињо, од дека не бил истиот што го напуштил Челзи зошто и самиот Дрогба му се јавувал на телефон да се слушаат до дека Челзи паметно прави што мењава заситен 30 годишен играч со играч прилагоден на лигата и фан на Челзи од дете. Пак ќе напоменам, нас може ни се смеете ама никогаш не сме ретерирале. Кај нас уште имаш ликови што мислат дека без Погба поубаво играме па за Лукаку ќе сменеле мислење.

А за ликов што го носам во потпис некој да каже дека е во право, барем за набројаново треба последен пат Лукаку да му е гледан во ВБА кога беше.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ќе ти држеше ова муабет да не беше 99% од фан клубот против Мората. :) ние барем си стоиме зад што сме напишале, не ретерираме. Да не барам постови од ваш фан клуб каде спремавте терен за Дрогбињо, од дека не бил истиот што го напуштил Челзи зошто и самиот Дрогба му се јавувал на телефон да се слушаат до дека Челзи паметно прави што мењава заситен 30 годишен играч со играч прилагоден на лигата и фан на Челзи од дете. Пак ќе напоменам, нас може ни се смеете ама никогаш не сме ретерирале. Кај нас уште имаш ликови што мислат дека без Погба поубаво играме па за Лукаку ќе сменеле мислење.

А за ликов што го носам во потпис некој да каже дека е во право, барем за набројаново треба последен пат Лукаку да му е гледан во ВБА кога беше.
Јас за мене зборам, и за тие од кај вас што ми реплицираат. Не можам да зборам за цел фан клуб Челзи, ни за Јунајтед :D

Само реков дека и двајцата се добри и дека не би издвојувал еден пред другиот. Нигде немам пишано дека Лукаку не го бива, а Мората е подобар. На нив им е тешко тоа што Мората е добар како Лукаку, а не знам зошто :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас за мене зборам, и за тие од кај вас што ми реплицираат. Не можам да зборам за цел фан клуб Челзи, ни за Јунајтед :D

Само реков дека и двајцата се добри и дека не би издвојувал еден пред другиот. Нигде немам пишано дека Лукаку не го бива, а Мората е подобар. На нив им е тешко тоа што Мората е добар како Лукаку, а не знам зошто :D
Колку што имам забележано, може и грешам, освен Ставрогин никој ништо не пишал против Мората откај нас.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Колку што имам забележано, може и грешам, освен Ставрогин никој ништо не пишал против Мората откај нас.
Ете и 3-4 други горе не се согласуваат со моето мислење, а очекувам и други да се појават, доколку продолжи муабетот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom