Game of Thrones

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
:confused:

Трипам јас или пред некоја епизода Данерис рече нешто во смисла, премлад е овој за мене?
Премал рече, ама не висински ваљда премал спрема титула. А таа немат појма дека уствари тој е оној кој по право треба да седнит на тронот :facepalm:

E

Epsilon

Гостин
Премал рече, ама не висински ваљда премал спрема титула. А таа немат појма дека уствари тој е оној кој по право треба да седнит на тронот :facepalm:
I toj nema pojma. :)

So znaci, ova ce mu bidi temna damka vo svojot zivot, posto imase seks so svoja rodnina. ^_^

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.439
Поени од реакции
25.376
Мислам дека доволно добар мотив на Night King за да го прави сето ова е за да ја клецне Серсеи на крајот.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
И дадоа одговор на прашањето дали можат да се снаоѓаат во вода - НЕ и видовме зошто имале мака да го пројдат ѕидот ама секако, поинтересно е мемиња да се прават за тоа и да се серат продуцентите, затоа што нели во 60 минути треба да има и рубрика 1000 зошто, 1000 затоа.
Сето ова после епизода во која врзаа и извадија змеј од дно на езеро. Yeah, рубрика...

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.514
Поени од реакции
23.566
According to Isaac Hempstead-Wright, who plays Bran Stark in the show, Sansa’s storyline was not as manipulative as all that – she really did fall under Littlefinger’s thrall and came dangerously close to killing Arya. We just couldn’t tell because the scene explaining all that was cut from the finale.

“We actually did a scene that clearly got cut, a short scene with Sansa where she knocks on Bran’s door and says, ‘I need your help,’ or something along those lines,” Hempstead-Wright told Variety. “So basically, as far as I know, the story was that it suddenly occurred to Sansa that she had a huge CCTV department at her discretion and it might be a good idea to check with him first before she guts her own sister. So she goes to Bran, and Bran tells her everything she needs to know, and she’s like, ‘Oh, s—.’”
.......................Зошто????

Среќа што овој дел бил изоставен, испаѓа дека Санса има незавидно ниво на интелегенција, со изоставувањето на овој дел и го спасија карактерот. Типката е толку глупа што повторно паѓа под влијание на Бејлиш и решена е да ја убие Арја. У 5 минути до 12 и текнува дека FBI живее карши нејзината соба.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Според досегашното искуство со серии и филмови, секогаш при крајот нели ја дигаат тензијата до максимално ниво. И јас искрено очекувам (и според визијата што ја имаше Денерис во втора сезона) дека шетачите ќе дојдат и ќе го нападнат дури и Вестерос. Стравно очекувам некоја битка таму, а тоа би значело дека ќе треба да поминат пола континент надоле и да направат пустош по патот до таму.

Па и да не биде така, сега како го поминаа ѕидот, на северот први се децата Старкови.. Нејќам да ги испоколат :yid: Ама како би одела приказната со борбата стварно немам идеја.. Не ми се верува да ги сопрат уште пред да влезат во северот. :popce:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.281
Поени од реакции
38.008
И јас искрено очекувам (и според визијата што ја имаше Денерис во втора сезона) дека шетачите ќе дојдат и ќе го нападнат дури и Вестерос. Стравно очекувам некоја битка таму, а тоа би значело дека ќе треба да поминат пола континент надоле и да направат пустош по патот до таму.
Па они никогаш не ни заминале од Вестерос, таму живеат, на северниот дел од Вестерос. Или мислеше на 7 Kingdoms или King's Landing?

Kajgana Shop

На врв Bottom