- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
може ли некој да ми испрати во пораки линк од серијава каде ги има од сезона 1 со превод но и сите да работат.
Пробај на popcorn time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може ли некој да ми испрати во пораки линк од серијава каде ги има од сезона 1 со превод но и сите да работат.
Ова си беше сосема на место. Како Littlefinger може да знае кога точно да дојде? Ваљда нема да прати некој извидник и да му каже "ај ко ќе видиш дека сите се умрени дојди кажи ми, да ги смачкаме ние". Или па да касни намерно премногу кога веќе ќе нема никој на бојно поле и ќе нема против кого да се тепа...Го памтите Литлфингр како екстремно глуп монголоид? Минатата и оваа сезона Бејлиш е тоа. Монголоид. Ја дава Санса на Ремзи, за после да носи цела армија и да го тепа Ремзи. Зошто? Кога стигнува во Винтерфел, го спасува Џон, копилето на Нед Старк. Бејлиш од претходните сезони намерно ќе задоцни малку, доволно за да остави Џон да умре и армијата на Џон да биде смачкана. Тоа е веќе Бејлиш и има смисла. Така добива смисла и неговата инвестиција во Санса, како наследник на Северот и негов Warden of the North. Ама не. Херојски дојава со армијата, го спаси и после шо прави, damage control? Многу јак демиџ контрол, сибало мајката. Му плеска у фаца на Џон дека сака да ја плоди сестра му у гробницата на татко му, суптилниот и умен Бејлиш. Пушта глупо писменце за да ги раскара сестрите, па Бриен да мора една од нив да убие. Маестрално. Ништо нема од Литлфингр. Само глумецот остана. Изгледа треба да умира. Обично кога треба да умираат, ги прават глупи и несвојствено непромислени, у дветри епизоди.
Добро како и да е, без разлика дали некој од некого крадел, тој што читал wow lore, ке увиди дека концептот на приказната во wow и got е скоро ист.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Зошто отидовте толку оф топик, па што к** е битно од каде му е на некој инспирацијата за ликовите или настаните.
Серијата е една од најдобрите нешта на тв, тоа е недвојбено.
Plot twist!
Една од полудите теории што ги имам прочитано, барем за книгите, е дека Џон и Арја всушност се сакаат повеќе од брат и сестра и на крај ќе се земат. И ова се поклопува со сега потврдената Р + Л = Џ, затоа што не се брат и сестра туку први братучеди, а тоа не е табу, планот за Санса едно време беше да се земе со Робин Арин, што исто и` е прв братучед.
не се први братучеди, тетка и внук се
Џон е постар месец-два од неа.Колкава е разликата во години меѓу Џон и Данерис во филмот (или книгите сеедно), не би требало нешто ептен постара да е оваа, иако му е тетка?
А овој Регар сигурно е барем 17-18 години постар од Данерис и Висерис, тие сите се од иста мајка или Лудиот Крал имал повеќе жени?
Џон е постар месец-два од неа.