Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Ти на мене и викед ни збореше, не глобално. Мене Челзи ми е љубов за цел живот, и никогаш нема да престанам да ги следам, без разлика кај се и што се. ГОТ е серија, искуство кое трае неколку години и ќе заврши. Ќе ми остане во сеќавање само така, ко супер искуство. За 4-5 години може ќе излезе серија која лесно ќе ја надмине.О, и тоа како е добра споредбата со фудбал.
Исто ко пола фанови на Челзи и Реал (оние Арапине најчесто) не се замараат со тоа како тимот игра, со неговата историја, со трансфери итн.
Така и овде, најголемиот дел сеа глеа затоа што е популарно и не се замара да изгледа дополнителен матерјал или да сети што гледал во 2 сезона (пример).
За глупи ситници замараа книгочитачите во првите сезони.
Ова веќе не се ситници, ова се глупости големи колку Дрогон.
Јас немам проблем да пофалам кога нешто добро ќе направат. Ги фалев кога ги критикуваа. Ама ова е веќе трагедија што го прават.
И ја сеуште се надевам дека не можат уште помизерно од ова да отидат, ама очигледно можат...
Мене да ми беше уништена серијава како што ви е на вас според коментарите, озбилно ќе ја откажев.
А не знам како би доловил колку мал дел ми е ГОТ како омилена серија, во споредба со Челзи. Еве на пример ако ми понудат сега да ја откажат денес и да не ја видиме ни последнава епизода, ни наредна сезона, ама Челзи да освои ЛШ сезонава, во истиот момент потпишувам за ЛШ
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)