Game of Thrones

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
пиша некој назад дека завршја со интригите и мистериите, сега треба сите објаснувања да ги дадат на наједноставен можен начин, за да може сите да сфатат, и млади и стари, и тие измеѓу..

иначе добро финале...

и не знам зошто луѓево се замараат за Џон и Дани, та инцест било та ноа било...да беа брат и сестра или мајка и син да разберев.. остај ги луѓето нека си уживаат..:D

што мислите дека му значеа зборовите на Хоунд кога му рече на брат му дека He's coming for you? дали мислеше на самиот себе или тука има нешто повеќе?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Знае ли Тирион за планот на Серси?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Едини ќар од епизодава е што го оправија Џејми како и што беше логично.
I shto ja vidovme Emilia gola (kolku-tolku).

Sekako, ne mozham da go izrazam moeto zadovolstvo za Bejlish. Gledav uste sinokja na live stream i bev kao" jees,jess, pushi goo". :D :D

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Што значеше погледот на Тирион во бродот, дека му е жал за тоа што ги предаде (ако сврза нешто со Серси)? Или и тој е вљубен во Дани?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ги предаде за да докажит дека не го уништил семејството.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.030
Поени од реакции
11.667
Ne znaeme dali gi predade. Pogledot mose da znachi povekje raboti.

Nego me interesira dali Tormund i Beric se zivi...

Член од
24 мај 2012
Мислења
294
Поени од реакции
114
Ne znaeme dali gi predade. Pogledot mose da znachi povekje raboti.

Nego me interesira dali Tormund i Beric se zivi...
Треба да се мртви, но според сите нелогичности што се случија, ќе ги извадат живи во 8ма.

Последно уредено:
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Немат логика Берик убијан и вратрн 6 пати да загинит во она рушевина без да покажет нешто. Освен ако господарот на светлината и секој еден ебан бог во серијава е night king па си играт како дете со коцки.

Kajgana Shop

На врв Bottom