Фан Клуб: Барселона

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
130 милиони, плус бонуси за секоја ситница и услови дека мора да освои Златна топка и ЛШ, и играч плус... не фала. Како што е општо познато Барса постави ултиматум до Ливерпул да ја прифати или одбие понудата до вчера (недела). Не само што не ја прифатиле туку и не ни одговориле воопшто. Ја игнорирале.

11:55pm: Liverpool have allowed Barcelona’s deadline of 7pm to pass by without accepting their latest Philippe Coutinho bid worth £113m.

Barcelona gave Liverpool until 7pm this evening to accept their latest offer, which was tabled on Friday, or face having it withdrawn.

And according to the Daily Mail, Liverpool were happy to let that and the money pass by.

It is said the Reds did not reply to Barcelona over the deadline.

Having already dismissed the bid, it appears Liverpool considered that enough of an answer.

Barcelona have now threatened to scrap their pursuit of Coutinho altogether.

http://www.barcaforum.com/
https://twitter.com/CatalanEdition?lang=en

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
130 милиони, плус бонуси за секоја ситница и услови дека мора да освои Златна топка и ЛШ, и играч плус... не фала. Како што е општо познато Барса постави ултиматум до Ливерпул да ја прифати или одбие понудата до вчера (недела). Не само што не ја прифатиле туку и не ни одговориле воопшто. Ја игнорирале.

11:55pm: Liverpool have allowed Barcelona’s deadline of 7pm to pass by without accepting their latest Philippe Coutinho bid worth £113m.

Barcelona gave Liverpool until 7pm this evening to accept their latest offer, which was tabled on Friday, or face having it withdrawn.

And according to the Daily Mail, Liverpool were happy to let that and the money pass by.

It is said the Reds did not reply to Barcelona over the deadline.

Having already dismissed the bid, it appears Liverpool considered that enough of an answer.

Barcelona have now threatened to scrap their pursuit of Coutinho altogether.

http://www.barcaforum.com/
https://twitter.com/CatalanEdition?lang=en
Не знам како да го поставам прашањево а да не ме сфатиш погрешно.
Условиве што наводно ги поставиле Ливерпул на спортске.нет спорт.ба или спортски.мк ги имаш прочитано?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Нареден викенд

Тер Штеген
Семедо-Пике-Умтити-Алба
Сери-Бускетс-Роберто
Делофеу-Меси-Денис

Роберто МОРА стартер сезонава на средина без разлика кој ќе земиме.. Гини на теренот сегде го има и единствен со чувство за гол од везните играчи

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.018
Погледнете му го говорот на телото и гестикулациите на овој тип, мислам дека ќе биде поголема пичка од Тата Мартино.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Нареден викенд

Тер Штеген
Семедо-Пике-Умтити-Алба
Сери-Бускетс-Роберто
Делофеу-Меси-Денис

Роберто МОРА стартер сезонава на средина без разлика кој ќе земиме.. Гини на теренот сегде го има и единствен со чувство за гол од везните играчи
Паулињо го заборави :pos:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.018
Наводно Дембеле на снапчат или како и да се вика ова ја објавил химната на Барса, и напишал "прашање на неколку саати" .. Кој има снапчат профил да потврди?

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.531
Поени од реакции
3.574
Наводно Дембеле на снапчат или како и да се вика ова ја објавил химната на Барса, и напишал "прашање на неколку саати" .. Кој има снапчат профил да потврди?
Точно е,сега видов.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Нареден ќе го донесат Сери, најверојатно за 2-3 дена веќе ќе биде официјално.
Дембеле ќе дојде, тоа е повеќе од сигурно (де факто веќе не е ни играч на Дортмунд), ама мислам дека дури последните денови од август ќе потпише. Нашиве ќе чекаат Дортмунд да попушти за цената, дали ќе попуштат ќе видиме, ама и да не ја спуштат нашиве ќе дадат колку што им бараат. Дембеле заврши работа со тоа што не отиде на тренинг, огромен притисок изврши и веќе е отпишан од Дортмунд. Факт е дека повеќе нема да го облече дресот на Дортмунд, прашање е само дали ќе дојде оваа недела или наредната.
Прашање е дали се точни шпекулациите дека освен Сери и Дембеле, ќе се носи и уште еден играч од средината (се спомнува Ди Марија). Наводно, во тој случај од кај нас ќе си замине Андре Гомеш (во Јувентус). Ама оваа варијанта не ми се верува дека ќе се оствари.
Излегоа и муабети дека играчите се незадоволни од раководството и дека ситуацијата е многу сериозна. Наводно Меси е водачот на незадоволните, а зад него стои цела екипа. Бускетс и Иниеста веќе и јавно меѓу редови искажаа незадоволство, а Меси намерно го одложува продолжувањето на договорот до завршувањето на трансфер периодот, за на тој начин да изврши притисок врз управата да донесат квалитетни засилувања.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.884
Поени од реакции
67.494
До кога има Меси важечки договор со Барса?

Kajgana Shop

На врв Bottom