- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Кои се условите на Ливерпул?Сте ги прочитале условите на Ливерпул? Тоа е навредливо!
Кои се условите на Ливерпул?Сте ги прочитале условите на Ливерпул? Тоа е навредливо!
Ова!Роберто и Сери би биле добар тандем на средина, вакви борци се потребни, само да го потпишат црнчето.
Не знам како да го поставам прашањево а да не ме сфатиш погрешно.130 милиони, плус бонуси за секоја ситница и услови дека мора да освои Златна топка и ЛШ, и играч плус... не фала. Како што е општо познато Барса постави ултиматум до Ливерпул да ја прифати или одбие понудата до вчера (недела). Не само што не ја прифатиле туку и не ни одговориле воопшто. Ја игнорирале.
11:55pm: Liverpool have allowed Barcelona’s deadline of 7pm to pass by without accepting their latest Philippe Coutinho bid worth £113m.
Barcelona gave Liverpool until 7pm this evening to accept their latest offer, which was tabled on Friday, or face having it withdrawn.
And according to the Daily Mail, Liverpool were happy to let that and the money pass by.
It is said the Reds did not reply to Barcelona over the deadline.
Having already dismissed the bid, it appears Liverpool considered that enough of an answer.
Barcelona have now threatened to scrap their pursuit of Coutinho altogether.
http://www.barcaforum.com/
https://twitter.com/CatalanEdition?lang=en
Паулињо го заборавиНареден викенд
Тер Штеген
Семедо-Пике-Умтити-Алба
Сери-Бускетс-Роберто
Делофеу-Меси-Денис
Роберто МОРА стартер сезонава на средина без разлика кој ќе земиме.. Гини на теренот сегде го има и единствен со чувство за гол од везните играчи
Точно е,сега видов.Наводно Дембеле на снапчат или како и да се вика ова ја објавил химната на Барса, и напишал "прашање на неколку саати" .. Кој има снапчат профил да потврди?
Потпиша ли?Наводно Дембеле на снапчат или како и да се вика ова ја објавил химната на Барса, и напишал "прашање на неколку саати" .. Кој има снапчат профил да потврди?
Ќе знаеме за 120 саати. До тогаш е мислам рокот даден од Дортмунд.Потпиша ли?
2018До кога има Меси важечки договор со Барса?