UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа ќе му биде најубедливо освозена златна топка после таа у 2008, Џони вика ни во Реал не бил најдобар :D

Добро неможам да ве разберам бе луѓе,се прајте слепи со сила или што е муабетот?..гледате фудбал?негледате?..не разбирам..Роналдо фудбалски е на таков очај паднат дури на фановите на Реал Мадрид му е незгодно да коментираат и да напишат нешто за него..премизерен е за негови стандарди..и што бараш ова да го пишиш тука на темата за Супер Куп..ела си ваму кај трансферите :D[DOUBLEPOST=1502235017][/DOUBLEPOST]
А нашиве па, нашиве... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Летнаа во облаци. Бидејќи цените на картите за суперкупов рипнаа, мислат дека пак ќе има заинтересираност за квалификациски натпревар за цена 2000-ки. Затоа ќе играат пред публика од гулаби кои ќе ги просеруваат столчињата на градски.

.

Нема теорија оваа логика да ја користеа кога ги објавија овие цени бидејќи не вервам да се толку неписмени и ретардирани да мислат дека Уефа Супер Куп и квалификации за ЛЕ се барем на приближно рамниште и дека ќе се истепаат за карти,сигурно е нешто друго во прашање ама тешко да дознаеме..ова се коси со секоја логика да поставуваш цена како да се работи за групна фаза во ЛШ и да ја дајш цела јужна на турците..блесава работа

Оваа ќе му биде најубедливо освозена златна топка после таа у 2008, Џони вика ни во Реал не бил најдобар :D
Реално ако зема некој од Реал, Златна топка, најмлку треба да е Роналдо. Сезонава на 80% од мечевите им беше небитен, исто како за Португалија на ланското Европско.

Реално ако зема некој од Реал, Златна топка, најмлку треба да е Роналдо. Сезонава на 80% од мечевите им беше небитен, исто како за Португалија на ланското Европско.

Сега ќе дојдат и ќе ти пишат дека постигнал битни голој против Атлетико,Баерн и Јувентус ..а чоекот топката од него се одбиваше,мизерен е комплимент да се каже за него за она што го игра оваа година.. пола Шпанско првенство без него играа и лесно си победваа со Мората,Асенсио и Васкез..газеа дечките

Убава утакмица со еден куп промашени чисти шанси. Многу лесно можеше Реал да оди до 3 или 4 голови, а уште полесно можеше и Манчестер од ич нигде да изедначи на 2:2 ако реализираа чисти зицери Рашфорд и Лукаку. Се на се покажа Реал дека е за класа подобар од Јунајтед во моментов али немаше да биде лошо и да изедначеа англичаниве па да се влече до пенали утакмицата. :D

Сега ќе дојдат и ќе ти пишат дека постигнал битни голој против Атлетико,Баерн и Јувентус ..а чоекот топката од него се одбиваше,мизерен е комплимент да се каже за него за она што го игра оваа година.. пола Шпанско првенство без него играа и лесно си победваа со Мората,Асенсио и Васкез..газеа дечките
Па реално, Роналдо не постои две години, ни за Реал , ни за Португалија на европското. Да, постигна неколку важни голови ама ни од далеку не беше главен "кривец" за успесите а истите пак му се припишуваат на него. Не е фер спрема дечките кои асално ги испотиле гзовите и за Реал и за Португалија. И Реал ќе освоеше без него а веројатно и Португалија (особено овде беше небитен до бескрај).

Добро неможам да ве разберам бе луѓе,се прајте слепи со сила или што е муабетот?..гледате фудбал?негледате?..не разбирам..Роналдо фудбалски е на таков очај паднат дури на фановите на Реал Мадрид му е незгодно да коментираат и да напишат нешто за него..премизерен е за негови стандарди..и што бараш ова да го пишиш тука на темата за Супер Куп..ела си ваму кај трансферите :D[DOUBLEPOST=1502235017][/DOUBLEPOST]

Нема теорија оваа логика да ја користеа кога ги објавија овие цени бидејќи не вервам да се толку неписмени и ретардирани да мислат дека Уефа Супер Куп и квалификации за ЛЕ се барем на приближно рамниште и дека ќе се истепаат за карти,сигурно е нешто друго во прашање ама тешко да дознаеме..ова се коси со секоја логика да поставуваш цена како да се работи за групна фаза во ЛШ и да ја дајш цела јужна на турците..блесава работа
Najverojatno e posto ocekuvaat da kjarat od turcite koi se golemi ultrasi i po sekoja cena bi kupile karta da go sledat timot.Isto ima golem broj fanovi koi sonuvaat da go gledaat fenerbahce vo zivo od makedonija,kosovo,sandzak,novi pazar i sl.I posekako bi platile za da go gledaat omileniot tim isto kako jas sto bi platil za Arsenal.Valjda ova im e planot zatoa i ja dale juznata na fanovive na fenerbahce...

Наташо мори кога си гледала ти фудбал мајке ти га спалим, пак мудруват 06:34

Роналдо е станат лидер, како во клубот така и во репрезентацијата. Никогаш нема да биде небитен или играч кој не придонесува. Вечерва тој ја уби играта со фаулите што ги добиваше - вид на придонес.

Како кажувате, само постигнувал голови, демек тоа е најлесната работа во фудбалот.

Променет е, што е нормално со годините, ама ако збориме за влијание врз игра - влијае повеќе од било кога.

Наташо мори кога си гледала ти фудбал мајке ти га спалим, пак мудруват 06:34
Поооо колку лошо прашање,па немој да ме јебеш бре..... Здраво Жозе хахахаха чија новинарка е оваа бе ххахахаххх

Што е фората со Мурињо и Џеси Лингард? Како може ваков антиталент да игра прва постава у Манчестер Јунајтед? Типот е полош од Мбаје Нианг.

Уште не можам да се соземам, сеа додека не сум паднала од замор само ќе кажам пофалби до сите што се допатувани од двата табора, цело попладне имавме и групно дружење во парк, овие моменти вредат :cuc: Честитки до Реал!!!

П. С. Абе најлесно е Фелаини да се хејта. Микитарјан, Андер, Лингард, Смолинг беа нула. Стварно не знам што лошо направи Фелаини ама најлесно е да имаш scapegoat.

Само што влезе у игра и викам на Елена, пази сеа сите навивачи на УТД само ќе го пцујат а ако дае УТД гол или он ќе биде стрелец или он ќе има голема улога, ќе се избори за топка, што и бидна ама не, Фелаини е лошиот играч и ради него изгубивте :Д

Иначе, супер спектакл, убав провод и штета што не изгубија двата тима :D

Поооо колку лошо прашање,па немој да ме јебеш бре..... Здраво Жозе хахахаха чија новинарка е оваа бе ххахахаххх

И оваа е дојдена на прес како нослана во вип ложа изгледа, барем да беа како таа со газето стегнато погоре :D

Што е фората со Мурињо и Џеси Лингард? Како може ваков антиталент да игра прва постава у Манчестер Јунајтед? Типот е полош од Мбаје Нианг.

Лингард си купува место преку куповите.
3 титули им донесе со голови во финалињата :D

Да не бидам престрог, блага ретардираност.

Мурџо во Лингард гледа играч кој е послушен и ги исполнува неговите тактички замисли и ќе биде крајно дисциплиниран во истите. Такви играчи се и Фелаини, Дармијан, Ерера и Валенсија. Тоа е во ред и го почитувам тој пристап но проблемот настанува кога ќе треба да се нагази на топка или моменти кога е потребна фудбалска интелигенција. Е тогаш доаѓа до израз и нивната друга страна.

A останатите 20% оние најбитните он ги реши.

Ме мрзи да бројам, од мечот со Баерн некаде почетокот на април до финалето во Јуни, има едно 17-18 гола и тоа го одмараше Зидан у лигата на две утакмици мислам
Просек отприлика по два гола има

Скајбет вика ако вложиш 33 фунти ќе земеш 34.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom