UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
и куварот медо до неа :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
тоа е тоа пријател, за пажња не суперкуп, ко што реков да треба да се наведнат kaj Погба и Лукаку, ќе се наведнат :icon_lol:

А искрено сакам да ми одговорите зошто jа хејтате дотолку?...ај Бетменот го разбирам ама таа што има направено не ми е јасно освен глупостите што ги пишува на социјалните мрежи?..чисто информативно прашвам да не помислите дека ја бранам нешто :D

Да те еби Игор Тудор
Аман бе шо стори.... хумор-Тудор.................................................. Џони го пробиваш дното пријателе, не се обидувај друг пат.

Иначе Ина е женскиот Бетмен.

Таа шпиц нослата имаше постирано слика од вип делот на стадионот ( ако постои вакво нешто :cautious: ) бар така пишуваше у дескрипшнот на сликата.
Кујзне со кој олигарх се таслачи да ти ебам тоа умрената курва.
За кого е муабет?

Оваа ни најголемиот непријател не би му ја дал...

Скишреза брат ...По ..... За Инче било ..... Не е згодна ....
Да те ебе мојата поранешна наставничка по географија, родум од Кочани, Благородна.

И јас исто неможам да разберам зошто Уефа пушташе лотарија воопшто за натпреварот кога пак илјадници луѓе влегоа без лична идентификација,без никакви документи и еден куп карти раздадени по мајмуните партиски од ФФМ и општо од двете политички партии..се испофалија сите дека се на натпреварот а глата ќе ја ставам дека 50% немаат добиено карта на лотарија...мајмунска работа бе,па јас со крстот на чело се плашев да купам на црно да не не ме пуштат , а имаше еден куп луѓе така што влегоја....и конечно кога се решив да одам на еден фудбалски натпревар а тоа е Вардар-Фенербахче овие умрените 2000 денари картите ги направија:facepalm:..мрш да ви ебам све фиромско
Сфаќаш сега зошто не ги кривам ич овие што препродаваат??

Која иронија е само организација како УЕФА да ти наложува да менуваш закони против криминал кога тие го имаат измислено истиот (на криминалот мислам).

А нашиве па, нашиве... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Летнаа во облаци. Бидејќи цените на картите за суперкупов рипнаа, мислат дека пак ќе има заинтересираност за квалификациски натпревар за цена 2000-ки. Затоа ќе играат пред публика од гулаби кои ќе ги просеруваат столчињата на градски.

Ќе одам Шкендија да ја гледам мајку нивна лоповска.

Оваа ќе му биде најубедливо освозена златна топка после таа у 2008, Џони вика ни во Реал не бил најдобар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom