FIFA 17

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Не заебавај. Му има опцуено жената. Јасно се слуша :D

Среќа мене не ми се десиле вакви ствари до сеа,

Му ја земав и оваа на брат ми, со што нарпавив хет трик со фифиве до сеа. 31е на CDKeys(за заинтересираните) на црни Петко :D.
Графика има супер, посебно при хајлајтс-и.
За играње е некако лесна, изиграв 3 пријателски на леГенд, и при тоа успеав да не примам гол, но штета не успеав ни да дадам.
Пуштив кариера(мастер лига) и тоа ќе играм, али по малце, па кога ќе ја поиграм ко шо треба, ќе ја пофалам, или испјуцајм сочно :D.

Momci Kje Mozete Da Mi Kazete kako da napravam da ja igram fifa 17 na orgin ama toaa hack free sto e ?
ako znae nekoj da mi pomogne ? mn mi se igra od sekogas sum igrala igricki pogotovo fifa i pes[DOUBLEPOST=1493404830][/DOUBLEPOST]Momci Kje Mozete Da Mi Kazete kako da napravam da ja igram fifa 17 na orgin ama toaa hack free sto e ?
ako znae nekoj da mi pomogne ? mn mi se igra od sekogas sum igrala igricki pogotovo fifa i pes

Momci Kje Mozete Da Mi Kazete kako da napravam da ja igram fifa 17 na orgin ama toaa hack free sto e ?
ako znae nekoj da mi pomogne ? mn mi se igra od sekogas sum igrala igricki pogotovo fifa i pes[DOUBLEPOST=1493404830][/DOUBLEPOST]Momci Kje Mozete Da Mi Kazete kako da napravam da ja igram fifa 17 na orgin ama toaa hack free sto e ?
ako znae nekoj da mi pomogne ? mn mi se igra od sekogas sum igrala igricki pogotovo fifa i pes
Иако е пишано наназад и не само на оваа тема и претходните 2-3 изданија, крак за фифа нема и нема ни да има.
Затоа ќе си ја искешираш и ке ја играш free кога сакаш и колку сакаш :D
Offline мислам дека фифата преку оригин може да се инсталира на up to 5 PCs.

FIFA 16 Ima Krak Jas Ja Igram Cela bez denar da dadam za nea
a za novata da uste nema
i kako go najdov krakot na youtube totorijali i mi uspea

Ја има некој оригинал да играме?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

на која страна е моментално најефтина фифа17 за ПЦ диџитал копи...? на G2A беше околу 1800ден да не има некој проверена страна за поефтино...? тенкју ин адвенс!

на која страна е моментално најефтина фифа17 за ПЦ диџитал копи...? на G2A беше околу 1800ден да не има некој проверена страна за поефтино...? тенкју ин адвенс!
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-17-cd-key-compare-prices/
Јас би те советувал за инстант-гејминг. Одма ти стига кодот и секогаш се меѓу најефтините цени.

4€ на ЕА Акцес, месечно, успат со Батлефиелд 4/Хардлајн и Титанфалл.

Земи си Origin Access 4€ месечно добиваш еден куп игри како што пиша членов погоре кога не ти се игра зљеби не плаќај кога ти се игра платиш и имаш еден месец да тепаш досада, ако сте за може да се организираме турнири да правиме или да формираме Be a Pro Club добра ствар е и тоа и да млатиме против други онлајн.

Земи си Origin Access 4€ месечно добиваш еден куп игри како што пиша членов погоре кога не ти се игра зљеби не плаќај кога ти се игра платиш и имаш еден месец да тепаш досада, ако сте за може да се организираме турнири да правиме или да формираме Be a Pro Club добра ствар е и тоа и да млатиме против други онлајн.

Супер тоа што викаш... :) ама јас по саат два ако седнам во неделата да изладам мозок... обично офлајн играм пошто немам многу време... се дешава некогаш и по 2-3 месеци ништо да не играм... затоа повеќе ми одговара да си ја имам спремна за кога ќе ми текне... а иначе многу е добро ова оригин акцес и ефтино... ехх.. да имав време повеќе... ќе млатев по 10 текми на саат... :) фала дечки :)

pisav pred nekoj den vo temata za opsti diskusii za igri, denuvo pocna da paga mnogu, i deka prasanje na vreme e i koga fifata ke iskoci ... so there you go, momentalno izleze na zamunda.

pisav pred nekoj den vo temata za opsti diskusii za igri, denuvo pocna da paga mnogu, i deka prasanje na vreme e i koga fifata ke iskoci ... so there you go, momentalno izleze na zamunda.
Како не кажа порано, сабајле одам на одмор. Не е можно дa се слимне за 5-6 саати. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom