Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за Smert shpionam! aka Spies must die!, серија со тематика WWII, шпионажа, ептен добра. Има пет сезони, секоја сезона си има посебна приказна, посебен град/село во кој се случува, некои актери се појавуваат во наредната сезона. Сите епизоди ги има на јутуб, и сите се преведени.

American gods почна ок, мислев ќе понуди повеќе али искочи дека ова ќе им биде ок за гледање само на љубителите на Avengers, на богови, на суперхерои итн. У кратки црти style over substance. И е прилично спора, секоја епизода трае по саат, а ништо битно не се деси до сега, одлична е за успивање.

Mene mi e super, ne e neso komplicirana, zabavna e. Poslednata ne mi e gledana samo, gledam za isus neso... :D

Mnogu se smeam na Veep, a poso gleam i odnovo House of Cards za drustvo, epten idat zaedno.

Mnogu se smeam na Veep, a poso gleam i odnovo House of Cards za drustvo, epten idat zaedno.

Како тераат сезоните, се посмешна е. Последната од некни беше циркузи, едвај го чекам финалето од оваа сезона. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Малку чудна листа на Indiewire - 20-те најдобро режирани ТВ серии во 21 век:

20. Lost
19. Legion
18. Black Mirror
17. Game of Thrones
16. Rectify
15. Hannibal
14. The Wire
13. Top of the Lake
12. The West Wing
11. Deadwood
10. True Detective (Season 1)
09. The Handmaid's Tale
08. Mr. Robot
07. Breaking Bad
06. The People vs. O.J.Simpson: American Crime Story
05. The Leftovers
04. Better Call Saul
03. The Knick
02. Mad Man
01. The Girlfriend Experience

El Chapo :vozbud: Ја препорачувам на сите шо уживаа во Наркос. Јако возење е серијата , брзо се одвиваат настаните. Мислев 7 епизоди ќе има првата сезона , еве сега гледам уште 2 излегоа вкупно 9 се. Втора сезона се очекува во септември 2017.

Ги изгледав првите две епизоди од британската драма Fearless и ми се чини солидна

Изгледана Peep Show, сега ќе се чека Супер Ханс спиноф во Македонија :vozbud: :vozbud: :vozbud: :D

19727038_10213834082468962_937440825_o.png

El Principe.
Нај-добријат сериал.Испански,мого доб'р сценариј,изклјучителна игра на Хосе Коронадо и Алекс Гонсалес. 2 сезона по 13 епизода. Горешто го препор'чвам на всички ценители .
Уверјавам ви ,ште останете доволни.

Ја изгледав маратонски Бруклин 99...кажете некоја ваква лимонада серија за тепање време.

Ја изгледав маратонски Бруклин 99...кажете некоја ваква лимонада серија за тепање време.
Californication, Everybody Loves Raymond, Everybody Hates Chris...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom