Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не_сум_ја додека не и стегнат на нослата тужба некоја од македонскиве компании или угостители ќе ја трпиме со нејзините експертизи по нетов.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.518
Поени од реакции
9.549
На сред работно време ми доаѓа со каталог од авон и вака ми вика.
- Маче, не сум јас од оние што замараат, фрлам каталог да разгледаш и си одам јави се ако сакаш нешто.
*36 минути подоцна.
- Страна 203 маче. Ноќна крема против брчки, на пола цена е. Растур ме прават за нарачка за неа.
* А?!
- страна 204. Парфеми 2 по цена на еден. Овој зелениов ти е иначе иљадарче. Вака два си зимаш. Земи си шо се замараш.
*10 парфеми наредени на слика.
- Овој претпоследниов главна горна нота му е ванила. Долна нота планински цвет а средни ноти кафе и цвет од хибискус.
*оваа иначе жена на мој раководител е мораш да ја трпиш, не мораш, ама ете шо знам...
- ова моливче за усни како што можеш да видиш на мене ги истакнува усните, ги прави нежни и меки, убави негувани...
*женава како џокер се шминка. После 2 саати ти го објаснува конечно попустот на последна страна и уште за тоа си собрал сили да го ислушаш, мозокот ти заспал, размислуваш веќе и за самоубиство, гледаш светлина на крајот од тунелот и од тунелот искача фацата на оваа дебелава ко онаа мачката од алиса во земјата на чудата, пренашминкана, намирисана, стегната и се губи и само нашминканата уста и останува и ти вика:
- МАЧЕ ИМАМ И ФЛАЕРЧЕ ПЛУС НА СТРАНА.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.875
Поени од реакции
36.921
Не_сум_ја додека не и стегнат на нослата тужба некоја од македонскиве компании или угостители ќе ја трпиме со нејзините експертизи по нетов.
Од тоа што имам слушнато, некои од тие ликови со многу followers добиваат пари од фирми за намерно да ја тролаат конкуренцијата или намерно напаѓаат фирми за да им изнудат пари за да прекинат.

Извинете за цитат.

L

Löwe

Гостин
Многу е лесно на кујнска вага да направиш фејк и да изгледа како и 300 грама да е млекото а не 806. Ќе стави нешто од 200 грама, ќе ресетира на 0, кога ќе го тргне тоа од 200 грама ќе биде -200 вагата, и оп 800 грама.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.409
Поени од реакции
38.929
Настрана тоа што на неа никојпат нема да и текне да го мери млекото , ако не и е кажано од некој.

Изнудување пари и анти-рекламација може да и успее кај некои мали фирми кои едвај преживуваат на пазарот. Единствено нешто шо може да добие од мултимилионска компанија како Бимилк е ноќна посета од тројца членови на бугарската мафија , кои ќе и извршат бесплатна корекција на кривиот нос.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ми кажаа дека нослата се јавува по фирми да држи ПР обуки и ако си ја одбиел, дрдала по интернет за твојата фирма. Не ме чуди ова да е точно по она што му го направи на газдата на Мексички, да бев јас рутерот во уста ќе и го напикав.

Џабе и објаснувате, не се учи проста физика на Твитер :( најдоа дека таа грамажа се добива ако пред тоа туриш една чаша :pos:

L

Löwe

Гостин
Многу е лесно на кујнска вага да направиш фејк и да изгледа како и 300 грама да е млекото а не 806. Ќе стави нешто од 200 грама, ќе ресетира на 0, кога ќе го тргне тоа од 200 грама ќе биде -200 вагата, и оп 800 грама.
Screenshot_2017-07-21-23-44-09.png

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Драга,
После толку изгубено време, решив да го избришам тие проклети Facebook и Инстаграм. Давајте предлог што да правам без нив

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Драга,
После толку изгубено време, решив да го избришам тие проклети Facebook и Инстаграм. Давајте предлог што да правам без нив
Twitter и Snapchat

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
На времето овие како ИнаМногуфина и твитерџиииве ги викаа „портарки“, “радио Милева“ и сл, а сега истите се идоли на дел од ниско интелигентната раја и се шеруваат на велико по социјалните мрежи иако немаат три чисти во таа главата што ја носат.
Ако оваа глупачата што се перка со министри и бизнисмени за да ја однесат на одмор до грчка ви е идол, слободно контактирајте ме давам донација ортомче од 50че и упатство за употреба.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Vazno da je sponzor tu, nije onaj, ali je.. onaj...

Kajgana Shop

На врв Bottom