Драга Кајгана (виртуелен дневник)

L

Löwe

Гостин
Чувството кога ќе усмртам комарец или мува е еквивалентно на оргазам. Едно од најубавите чувства дефинитивно, нарочито ако го усмртиш створот во темница, онака си го начекал на осет и си му ебал мајче па со задоволство стануваш, палиш светло и му го гледаш беспомошното тело.
Постот е пријавен кај Анима Мунди.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Еве си измислуваме англиски зборови, рецимо ефикас.[DOUBLEPOST=1500453989][/DOUBLEPOST]Еве споредуваме Шекспир и Симпсонови.

Последно уредено:
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
ДК,

како бе вака може да насереш гаража и кур ти е двор ти е, да бараш да ти ја легализираат?!
Нели треба да има празен простор 3-5 метри од улицата? А шо нема пешачки, нема веза, кој ги ебе пешаците! Ебаве копитата! Затоа ќе се удавите у сопствените гомна! Стока!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Мене кога ме прашуваат за плата или гледам дека пробуваат да ми извлечат, да погодат, итн, си кажувам и плус додавам уште некоја илјадарка и ги гледам како им доаѓа зелена боја на фаца. Па и кога ќе слушнат што, не ме препрашуваат зошто не разбираат, а обожавам да си фрлам некои постручни поими и програмки, скроз се збунуваат. На почеток ми беше глупо, гледав да сум искрена и да не се правам многу паметна, сама себе си ги намалував акциите, али ми помина тоа. Кога си го бараш, ќе си го добиеш. :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.956
Поени од реакции
25.508
Не генерализирајте, јас кога прашувам некој за плата, го прашувам со најдобри намери. Или не мора да ми каже точна сума, барам да ми каже дали смета дека трудот му е исплатен. Не секој прашува за плата за да ти се сити, има борци против ова робовладетелско општество кои ќе те советуваат, или ќе им биде мило за тебе во случај да си задоволен и стварно добро исплатен(ова ептен ретко е случај).

Како и да е, утре ми носат две мачиња на чување. Се тресам.
Го барам него во секое маче, барам негови особини... Или ќе ме израдува, или ќе ме утепа уште толку. Многу мразам кога ми даваат дебилни совети од типот „ќе си најдеш ново маче“. Зарем се заменува член на фамилија? Тоа е исто како на некој што му починал родител да му речеш дека ќе си најде нов. На светов има еден куп родители, ама ниеден не е твојот.
После неговата смрт удрив на еден куп хедонистички ствари, потрошив еден куп пари, се „збогатив“ со еден куп материјални работи кои даваат некакво привидно чувтсво на среќа во моментот, ама ништо од ова не ми ја потполни празнината. Живот. Така се расте.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Колку земаш и дали си задоволен од колку те плаќаат поставено ко прашање не е исто.
Не е за ситење работата, туку за пикање на носот кајшто не му е место. Тоа прашање ми е исто на рамниште зашто не се земате, што чекате, или кога деца, зошто немате второ дете и останати ретардирани прашања што не се поставуваат како ќе им текне на луѓето. Јас разбирам дека пола земја ни е неписмена на тема осет и култура, али јас ич не се осеќам должна да им се објаснувам на секакви ретарди кои денес ги заинтересирало што јас правам во животот. И никој не треба да се осеќа должен, побогу татко ми и мајка ми не се замараат за моите финансии и љубовен живот ко некои рандом фаци. Колку пати ме прашувале колку плата и дечко ми земал (нит го виделе, нит го знаат), тоа па да не го бројам. :facepalm:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Бем ти живот еј, секој план шо го имав за враќање на физичката форма летово ми падна во вода. Не ми е јасно како може да ми се случуваат вакви работи. Буквално од ништо ми се повредува телото, се мислам дали почнува да ме издава полека и дали целиот напор од порано бил за џабе. Од лежење да се повредиш ебате, не е логично. Завршив со факултет во мај и таман си реков ајде време е да се вратиш, од ништо ми се појави некој оток, цела рака зелена ми стана и сеуште си имам некоја чудна болка, а пред една недела па комотно онака се фрлам на креветот и вратот и кичмата ми испукаа, се сјебаа и они. Освен повремено трчање не сум способен за ништо, иако и таму не можам да сврзам повеќе од неколку дена. До моментот кога почнав факултет се осеќав убаво и способно, а сега сум неспособен паразит, цел ден лежам дома само и единствена опција ми е да си вежбам со болка. Шо се` правиме за една диплома ехх...

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.887
Поени од реакции
21.773
Драа

Иам колегу на работу легенда е,либерте и кул фраерче,сфе под конац,лепотанче... не сам шкорпи у хороскоп
Прееска бесмо у шопинг и глеам пичиња зјапаф у њега и се влажниф, лизгаф се и падаф у сфоју влажност, вадиф оној онакфо пластично на кое пишуе вет флор хаха
Праимо нешто муабет и га прашују како му иде сс цуре и обожавателке,дали постиза хаха
Вика сфе е океј не се замара сс мноо девојчиња, вика карактеран квалитет е побитан од квантитет, браоз!
Али вика пред некој викенд у Оксрид хх зспознаја фину лепотицу, ке гу шема обавезно.Али на крај га разочарала дефинитивно. На крај му дала број и му кажала дојди јутре собери ме сс беемве :facepalm:
Ццц девојче од дваес године да мисли за такфи материјални работе ццц млади се упропастисфа еј
Куде е љубаф и другарстфо, духовност и поштовање цц
Сфе отишло у курац
Да даде онј што не постои само сс такси да иде и муж ву ренол4е да има или фиќо, сестру...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Им пишуваш со почит цели реферати, со се стокмено, се убаво објаснато, а на крај ќе ти вратат само со Ок или два три збора:cautious: И како после да имаш желба и нерви пак со нив да комуницираш?:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom