Среќа не земаат 100 милиони за Погба... ситнеж е ова, кој што сака нека збори.Бонучи е избркан од Јувентус, сигурно немаше 70м да извадат од играч што самите сакат да го продадат.![]()
Абе ситнеж е, ама неможеш да бркаш играч од тим и да бараш многу пари за него.Среќа не земаат 100 милиони за Погба... ситнеж е ова, кој што сака нека збори.
Клоп ја има поддршката на ФСГ и има одврзани раце. Два пати до сеа он одбиваше да троши и да сруши клупски трансфер, еднаш со Дракслер оваа зима и претходната не ми текнува за кој играч беше.Од друга страна па добро е што се Ливерпул спремни да дадат толку пари на играч. Бар јас не очекував![]()
Геце?Клоп ја има поддршката на ФСГ и има одврзани раце. Два пати до сеа он одбиваше да троши и да сруши клупски трансфер, еднаш со Дракслер оваа зима и претходната не ми текнува за кој играч беше.
Не не, Геце потпиша, заедно со ГОН ЗА ЛО, Гундоган, Хумелс, Штеген итн...Геце?![]()
Тешеира од Шахтјор во Кина што заминаКлоп ја има поддршката на ФСГ и има одврзани раце. Два пати до сеа он одбиваше да троши и да сруши клупски трансфер, еднаш со Дракслер оваа зима и претходната не ми текнува за кој играч беше.