Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
But can Bonucci do it on a cold rainy Tuesday night at Stoke, I dont think so.:P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.646
Поени од реакции
59.502
Нели и Давид Луиз беше толку?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Бонучи е избркан од Јувентус, сигурно немаше 70м да извадат од играч што самите сакат да го продадат. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.939
Поени од реакции
67.648
Бонучи е избркан од Јувентус, сигурно немаше 70м да извадат од играч што самите сакат да го продадат. :)
Среќа не земаат 100 милиони за Погба... ситнеж е ова, кој што сака нека збори.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Среќа не земаат 100 милиони за Погба... ситнеж е ова, кој што сака нека збори.
Абе ситнеж е, ама неможеш да бркаш играч од тим и да бараш многу пари за него. :D Плус додај што и овој изгледа им кажал сакам во Италија да останам, и кој ќе им плати повеќе. xD

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај, тука да пишам, да се посмееме за маестралноста на Ливерпул. Лајпциг си игра курташак со нас, тоа е јасно веќе некое време. Јакото е што излезе инфо пред недела дена као им рекле, испратете понуда од 66м фунти и ќе прифатиме (ќе го прават најскап играч од Бундес и втор најскап у ПЛ, ќе продааме дресови ко луди), за денес да излезе ова инфо:

Liverpool have incredible £66 million offer for Naby Keita rejected by Red Bull Leipzig

We were encouraged by RBL that the £66m bid would get him. They rejected it. No one more confused than LFC.
Е сеа, ако иницијалниот бид е 66м фунти, можеме да замислиме колку има во клаузули :D

Можеме и да додадеме дека Клоп уште у Мај рече дека трансферите се скоро договорени, се' е под контрола :X3:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Од друга страна па добро е што се Ливерпул спремни да дадат толку пари на играч. Бар јас не очекував :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од друга страна па добро е што се Ливерпул спремни да дадат толку пари на играч. Бар јас не очекував :D
Клоп ја има поддршката на ФСГ и има одврзани раце. Два пати до сеа он одбиваше да троши и да сруши клупски трансфер, еднаш со Дракслер оваа зима и претходната не ми текнува за кој играч беше.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Клоп ја има поддршката на ФСГ и има одврзани раце. Два пати до сеа он одбиваше да троши и да сруши клупски трансфер, еднаш со Дракслер оваа зима и претходната не ми текнува за кој играч беше.
Геце? :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Тешеира од Шахтјор во Кина што замина

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имаат пари тие за давање, Клоп им се занесуваше досега со ФМ трансфери што ги вика ред девил. Лани колку стопери имаше во оптек тој Клаван за 30 денари и купон за попуст го зеде.
Ќе земат некого само не верувам Кеита, ако сака да си оди ќе треба да притисне сам, како Мики во Дортмунд, Раиола столици кога фрлаше :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Ќе не избуши Мората, осеќам. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop