Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој си бе ти шкљампионс да отвараш тема без да прашаш?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Кој си бе ти шкљампионс да отвараш тема без да прашаш?
Тој што цел живот го спасувал подфорумов кога имало итно потреба од некоја тема. :D Дури и не требаше уопште да прашам, ама јас фер како и секогаш пишав во старата тема и си почекав 3-4 дена за евентуални реакции. xD

Озбилно, ми фалеше уште тема за ПЛ за да си го комплетирам сетот отворени теми, во подфорумов фудбал. Имам отворено 2 теми за ЛШ, една за ЛЕ, Финале ЛШ, за групи и утакмици од СП и ЕП, Копа Америка, за дербиња на Јунајтед со Арсенал, Челзи и Ливерпул, Фантази и Сокер Менаџер теми, како и (ваљда сеуште) темата со најмногу страни на цел форум - Фан Клуб: Манчестер Јунајтед. :P За последнава заслугите одат на Фросе и Хелз Гардијан реално, оти воведот беше копи пејст од нивната. :D Освен тоа имам отворено и тема за фубдал во подфорумот за Олимпијадата во Лондон, плус за Вимблдон, Ролан Гарос и US Оpen. Сега ми остана уште Австралија Опен на зима, па може да си барам орден за заслуги. :cool:

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тој што цел живот го спасувал подфорумов кога имало итно потреба од некоја тема. :D Дури и не требаше уопште да прашам, ама јас фер како и секогаш пишав во старата тема и си почекав 3-4 дена за евентуални реакции. xD

Озбилно, ми фалеше уште тема за ПЛ за да си го комплетирам сетот отворени теми, во подфорумов фудбал. Имам отворено 2 теми за ЛШ, една за ЛЕ, Финале ЛШ, за групи и утакмици од СП и ЕП, за дербиња на Јунајтед со Арсенал, Челзи и Ливерпул, Фантази и Сокер Менаџер теми, како и (ваљда сеуште) темата со најмногу страни на цел форум - Фан Клуб: Манчестер Јунајтед. :P Освен тоа имам отворено и тема за фубдал во подфорумот за Олимпијадата во Лондон, плус за Вимблдон, Ролан Гарос и US Оpen. Сега ми остана уште Австралија Опен на зима, па може да си барам орден за заслуги. :cool:
Ти не праша, ти кажа дека ќе отвориш тема а никој не ти потврди, пошто си небитен :D
Тоа ти е исто ко у школо да и кажеш на учителката „еј јас ќе одам у вц“ и ако не ти одговори ти да си отидеш :D

Со самото тоа што ти имаш отворено милијарда теми, треба да оставиш на некој друг да го направи тоа :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Ти не праша, ти кажа дека ќе отвориш тема а никој не ти потврди, пошто си небитен :D
Тоа ти е исто ко у школо да и кажеш на учителката „еј јас ќе одам у вц“ и ако не ти одговори ти да си отидеш :D

Со самото тоа што ти имаш отворено милијарда теми, треба да оставиш на некој друг да го направи тоа :)
хахахаха, добро мораше да се направам мајмун малце, со години веќе чекам да ја отворам темата за ПЛ, а кој знае, од наредното лето може и нема да имам веќе толку слободно време :D

Иначе еве, имаат ЛШ и Лига Европа сигурно на никој нема да му текне да ги отвори до 5 до 12. xD

R

red.devil

Гостин

Озбилно, ми фалеше уште тема за ПЛ за да си го комплетирам сетот отворени теми, во подфорумов фудбал. Имам отворено 2 теми за ЛШ, една за ЛЕ, Финале ЛШ, за групи и утакмици од СП и ЕП, Копа Америка, за дербиња на Јунајтед со Арсенал, Челзи и Ливерпул, Фантази и Сокер Менаџер теми, како и (ваљда сеуште) темата со најмногу страни на цел форум - Фан Клуб: Манчестер Јунајтед. :P За последнава заслугите одат на Фросе и Хелз Гардијан реално, оти воведот беше копи пејст од нивната. :D Освен тоа имам отворено и тема за фубдал во подфорумот за Олимпијадата во Лондон, плус за Вимблдон, Ролан Гарос и US Оpen. Сега ми остана уште Австралија Опен на зима, па може да си барам орден за заслуги. :cool:
Ова СиВи за работа ти е? :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Јас не знам зашто и кажа дека ќе отвориш.
Што не вртиш бе. Абе земаш отвараш тема и чао пријатно.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.497
Поени од реакции
10.254

Големо достигнување.(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom