Тој што цел живот го спасувал подфорумов кога имало итно потреба од некоја тема.Кој си бе ти шкљампионс да отвараш тема без да прашаш?
Ти не праша, ти кажа дека ќе отвориш тема а никој не ти потврди, пошто си небитенТој што цел живот го спасувал подфорумов кога имало итно потреба од некоја тема.Дури и не требаше уопште да прашам, ама јас фер како и секогаш пишав во старата тема и си почекав 3-4 дена за евентуални реакции. xD
Озбилно, ми фалеше уште тема за ПЛ за да си го комплетирам сетот отворени теми, во подфорумов фудбал. Имам отворено 2 теми за ЛШ, една за ЛЕ, Финале ЛШ, за групи и утакмици од СП и ЕП, за дербиња на Јунајтед со Арсенал, Челзи и Ливерпул, Фантази и Сокер Менаџер теми, како и (ваљда сеуште) темата со најмногу страни на цел форум - Фан Клуб: Манчестер Јунајтед.Освен тоа имам отворено и тема за фубдал во подфорумот за Олимпијадата во Лондон, плус за Вимблдон, Ролан Гарос и US Оpen. Сега ми остана уште Австралија Опен на зима, па може да си барам орден за заслуги.
![]()
хахахаха, добро мораше да се направам мајмун малце, со години веќе чекам да ја отворам темата за ПЛ, а кој знае, од наредното лето може и нема да имам веќе толку слободно времеТи не праша, ти кажа дека ќе отвориш тема а никој не ти потврди, пошто си небитен
Тоа ти е исто ко у школо да и кажеш на учителката „еј јас ќе одам у вц“ и ако не ти одговори ти да си отидеш
Со самото тоа што ти имаш отворено милијарда теми, треба да оставиш на некој друг да го направи тоа![]()
Ова СиВи за работа ти е?Тој што цел живот го спасувал подфорумов кога имало итно потреба од некоја тема.Дури и не требаше уопште да прашам, ама јас фер како и секогаш пишав во старата тема и си почекав 3-4 дена за евентуални реакции. xD
Озбилно, ми фалеше уште тема за ПЛ за да си го комплетирам сетот отворени теми, во подфорумов фудбал. Имам отворено 2 теми за ЛШ, една за ЛЕ, Финале ЛШ, за групи и утакмици од СП и ЕП, Копа Америка, за дербиња на Јунајтед со Арсенал, Челзи и Ливерпул, Фантази и Сокер Менаџер теми, како и (ваљда сеуште) темата со најмногу страни на цел форум - Фан Клуб: Манчестер Јунајтед.За последнава заслугите одат на Фросе и Хелз Гардијан реално, оти воведот беше копи пејст од нивната.
Освен тоа имам отворено и тема за фубдал во подфорумот за Олимпијадата во Лондон, плус за Вимблдон, Ролан Гарос и US Оpen. Сега ми остана уште Австралија Опен на зима, па може да си барам орден за заслуги.
![]()
Кој ќе ме вработи кога ќе виде колку време поминувам на форумов?Ова СиВи за работа ти е?![]()
Не знам, Ејсид ваљда, па тоа мислев.Кој ќе ме вработи кога ќе виде колку време поминувам на форумов?![]()
gol mkКој ќе ме вработи кога ќе виде колку време поминувам на форумов?![]()
хахаха како опаѓа форумов последниве година дена Ејсид ќе треба да почне да дели откази, не да вработуваНе знам, Ејсид ваљда, па тоа мислев.![]()
Големо достигнување.Тој што цел живот го спасувал подфорумов кога имало итно потреба од некоја тема.Дури и не требаше уопште да прашам, ама јас фер како и секогаш пишав во старата тема и си почекав 3-4 дена за евентуални реакции. xD
Озбилно, ми фалеше уште тема за ПЛ за да си го комплетирам сетот отворени теми, во подфорумов фудбал. Имам отворено 2 теми за ЛШ, една за ЛЕ, Финале ЛШ, за групи и утакмици од СП и ЕП, Копа Америка, за дербиња на Јунајтед со Арсенал, Челзи и Ливерпул, Фантази и Сокер Менаџер теми, како и (ваљда сеуште) темата со најмногу страни на цел форум - Фан Клуб: Манчестер Јунајтед.За последнава заслугите одат на Фросе и Хелз Гардијан реално, оти воведот беше копи пејст од нивната.
Освен тоа имам отворено и тема за фубдал во подфорумот за Олимпијадата во Лондон, плус за Вимблдон, Ролан Гарос и US Оpen. Сега ми остана уште Австралија Опен на зима, па може да си барам орден за заслуги.
![]()