Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Талентот на Буба не е спорен, само му фали професионалност па да стане врвен играч. Бесарт е скрос непредвидлив, шутирањето со двете нозе го прави многу незгоден за сите одбранбени играчи. Себичноста е навика што не може да се тргне на 30 години. Сепак за вакви натревари, е тој што ја прави разликата. Цуцули беше чиста 10-ка вчера, покриваше и за „темираната жива бомба“ Бејтулаи. Жуниор константно трча за 2ца.
За тие што не ги гледаа шансите:
Апсолутно дека без Буба, Бесарт не може да дојде до шанси, а Буба вчера беше во свој елемент, затоа и реков дека неговиот талент не е спорен. Бесарт е смртоносен кога е пред голот, има невероватно јак, прецизен шут со двете нозе, ама по играњето е уличар, кај него нема тактичко следење на тренерот. Ама има нешто што другите го немаат, и затоа ја прави разликата во нападот.Јас би рекол дека без разигран Буба, Бесарт сам не може да реши вакви тешки натпревари.
За професионалноста на Буба си во право.
За одбаната, во Финска мора да игра Теќја наместо Бејтулаи. Дечкото под притисок се губи и секогаш прави по некоја крупна грешка. Олси ја има смиреноста и искуството за вакви натпревари и време е да му се даде шанса да игра.
Крилата моментално ни се незаменливи и Жуниор и Радески покриваат многу позади, само што Жуниор е поспремен физички, а Радески на такво темпо веќе е готов во 65-70 минута.
Абдурахими како и Алими моментално најнекорисни играчи во тимот.
А ме загрижува и Вујчич кој не е на ланското ниво.
Sho ti znachi oa temiranata ziva bomba za betulai?Талентот на Буба не е спорен, само му фали професионалност па да стане врвен играч. Бесарт е скрос непредвидлив, шутирањето со двете нозе го прави многу незгоден за сите одбранбени играчи. Себичноста е навика што не може да се тргне на 30 години. Сепак за вакви натревари, е тој што ја прави разликата. Цуцули беше чиста 10-ка вчера, покриваше и за „темираната жива бомба“ Бејтулаи. Жуниор константно трча за 2ца.
За тие што не ги гледаа шансите:
Темпирана жива бомба, еме оди (трча) ем експлодира (пенали, автоголови, киксеви, лизгање - минимум по еден на натпревар), и ти го уништува резултатот и целиот натпревар.Sho ti znachi oa temiranata ziva bomba za betulai?
U pravo siТемпирана жива бомба, еме оди (трча) ем експлодира (пенали, автоголови, киксеви, лизгање - минимум по еден на натпревар), и ти го уништува резултатот и целиот натпревар.
Jas da bev Kako nasata uprava bi go prodaval vednas Radeski I mesto nego bi go zemal Ibrahimi.
Ni treba uste Eden mnogu jak igrac vo odbrana, uste ne mu veruem Na Cuculi I Bejtullai, ic ne mi Se stabilni igraci dvajcata.
Ajde cetvertok da davame gol prvo poluvreme I posle da se zatvorime so kontri, jas mislam deka I tamu ke gi tepame fincite
Радески максимум уште една сезона да остане у Шкендија ке си оде 100%,сигурно уште сега има понуди.Хахаха Радески ќе биди 10 пати поголемо играчиште од Ибраими тој вие иднината бе или тешко разбирате?