Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква статистика на удари кон голот, мислам дека не сме имале ниту со последнопласираната екипа во првенството. Можеби 30-40 удари кон голот. Дури ни во хајлајтот подолу, не ги опфатиле сите удари, оти ќе траело колку едно полувреме :D.
Кога ќе мислиш дека тие беа носители а ние неносители!?!?! Ама со овие две победи би требало идната година да имаме доволно број бодови да стартираме како носители (сега бевме на самиот врв кај аутсајдерите).
Хелсинки не е екипа која не може да се помине, иако моментално е убедливо најдобар во нивното првенство.
Жуниор можеби најдобар до времето додека играше, трча секогаш за двајца. Како само го претрча теренот при контрата за првиот гол.
Фала богу Челиковиќ го седнаа на клупа, оти греота е да игра човекот. Мурати на неприродна позиција, сепак ни треба лев бек.

Последно уредено од модератор:
Годинава имаме поголеми шанси за плеј оф него што имавме лани.
Ако ги поминеме ХЈК со нивниот коефициент во третото коло ќе бидеме носители и ќе ги избегнеме големите фаворити како Милан и слични.
Едно се надевам дека ќе се засилуваат и нема да му остават ништо на случајноста како лани

jas veruvam deka ke gi pomineme fincite ne se nisto posebno, ako igrame motivirani mislim deka ke gi pomineme bez problem.
Bravo Za Qato go vrati starta igra so noviot Tim, gi vrati motivirani igracite Kako nikogas porano...

Ova saansa treba da se iskoristi, posle 3 kolo ke imame Po slab protivnik.

Do narednite godini ke mozeme lesno prvite dva kola da bideme nositeli Ako prodolzime da gazime vaka vo evro scenata

Има ја утакмицата : HJK - Connah's Quay на youtube.Не се ништо посебно тие Хелсинки,играт на сила немат никаква игра а и тие Конах беа ептен мизерни катастрофа голови примаа.

Realno Ako igrame kako sto igravme so Dacia mislim deka ke ti pomineme bez problemi...
HJK lani i ova godina ne se istiot Tim Kako sto bea pred nekolku godini, jas mislim deka ke gi tepame I doma I gosti inace drugiot Ponedelnik ke imame zdrepka za 3 kolo pa da vidime malce sto moze da ni padne eventualno 3 kolo.

Da ne znae nekoj Kako e zakonot Na UEFA Ako go tepame Helsinki Na 2 kolo dali Ke go zemame nivniot koeficient I Za 4 kolo ili?

Da ne znae nekoj Kako e zakonot Na UEFA Ako go tepame Helsinki Na 2 kolo dali Ke go zemame nivniot koeficient I Za 4 kolo ili?
bidejki zdrepkata e pred zavrsuvanje na 2. kolo go zemate koeficientot na fincite za vo 3. kolo, odnosno kako sto znaes prethodno ke ima zdrepka.

ako mislese na toa kako e za vo 4. kolo (prepostavuvam deka na toa mislese), togas nema da bide taka. se ceka prvin da se zavrsi 3. kolo pa posle se pravi zdrepkata, taka sto shkendija vo slucaj da go mine 3. kolo nema da bide nositel vo poslednoto kolo pred grupite.

HJK so dva novi zasiluvanja, imaat strav se gleda od avion :D

Favoriti na prviot natprvar sme spored bukmejkersite 1.85 za nasha pobeda.

Balisti ke tepa Shkendija denes da ja mavam so 6000ce single ?

Пренос на албанската Суперспорт 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom