Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.587
Поени од реакции
8.224
Лукаку се пребацил од Најк на Адидас спонзорство, така да пуштиле Адидас некоја паричка сигурно :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се мислам, имаше клубот критериуми кои требаше да се исполнат за да се формира официјален фан клуб.
Треба 50 луѓе да имаат уплатено годишно членство. Сме пробувале секако, и сме ги молеле дека сме сиромашна земја, дури им праќавме статистики од HDI и од ОН :pos: ама џабе е. Ако попуштат за нас, ќе треба да попуштат и за други земји.

Но и така не е сигурно, само 2-3 карти дали ќе се добијат на годишно ниво. Англичаните се нација што оди на гостување и шансите да отидеш на гостување ти се ако добиеш карта на нивното извлекување, како ова на УЕФА. Не е ова само кај Манчестер, кај сите клубови е. Ако го пратите на Твитер овој Скот од Рипаблик оф Манкуниа, секое второ коло пцуе како е одбиван за гостување а ликот 30 години има сезонска.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.888
Поени од реакции
11.608
И ја добив карта дека роден y Манчестер него ме буни една друга работа.
Ако лукаку добил дозвола од ибра за 9ката ондак кој кого дупи во муабетов?
Дали ибра ќе остане или курир пуштиле новинари по бел свет? :/ Останува дилема до јануар. Некој да не има некое инфо плус, пошто ако останува носот тогаш тоа е повеќе од успех за тимов.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Треба 50 луѓе да имаат уплатено годишно членство. Сме пробувале секако, и сме ги молеле дека сме сиромашна земја, дури им праќавме статистики од HDI и од ОН :pos: ама џабе е. Ако попуштат за нас, ќе треба да попуштат и за други земји.

Но и така не е сигурно, само 2-3 карти дали ќе се добијат на годишно ниво. Англичаните се нација што оди на гостување и шансите да отидеш на гостување ти се ако добиеш карта на нивното извлекување, како ова на УЕФА.
Знам, упатен сум. Засега не сум информиран дали некои од околниве фан клубови (Србија, Хрватска) имаат добиено некоја карта за Супер Купов.

Искрено потајно се надевав дека ќе добијам (многу оптимист сум јбг :icon_lol:), но како што вика и @Ryan Giggs кога гледам кои се не пациенти имаат добиено што 2 чисти не ги поврзува со фудбал уште повеќе ми е криво.

Тоа е тоа, здравје можеби на ОТ ќе ни се посреќи некогаш да одиме.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Srekja nemanje breej, na 8 ke idam na slava ke se naprem Zoran Videvski :D da ne znam kaj teram. Sekako ne planiram da gleam na tv i da se nerviram

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

S

silmarillion

Гостин
Знам, упатен сум. Засега не сум информиран дали некои од околниве фан клубови (Србија, Хрватска) имаат добиено некоја карта за Супер Купов.

Искрено потајно се надевав дека ќе добијам (многу оптимист сум јбг :icon_lol:), но како што вика и @Ryan Giggs кога гледам кои се не пациенти имаат добиено што 2 чисти не ги поврзува со фудбал уште повеќе ми е криво.

Тоа е тоа, здравје можеби на ОТ ќе ни се посреќи некогаш да одиме.
Не не, не пациенти што не се разбираат у фудбал. Него пациенти на други клубови за кои никад не би аплицирал да ги гледаш, али затоа први се да кењаат како нивниот клуб бил бољи од Јунајтед :) Е од тие ми се сере, чек да се искењам ќе се вратам.

Иначе ОТ ти е 600-700 ЕУР викенд ексурзија и тоа ако имаш среќа да најдеш карта со Саутемптон на 30ти Декември да те вадат со бернардинец од што ќе премрзнеш и покиснеш.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.904
Поени од реакции
67.558
Гледајте дур не го тргнале...

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ja pa se zatrcav samo kazuam sto sve nema

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Romelu Lukaku has chosen the no.9 shirt for next season, a change from his usual no.10, but has revealed he asked departing striker Zlatan Ibrahimovic for his permission.

зошто би го прашувал ако не е во игра неговото враќање :))))))))))
сигурно му даваат шанса и освојува ЛШ со нас и иде послем таму по америките

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кога сме кај другиве пациенти.
Мој колега што навива за Барса а успат е и преголем кењатор на УТД го извлекле 4 карти. Освен тоа фан на Барса неможе да небиде кењатор и на Реал.
Животе имаш ли душа :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одете кај Мата на Инстаграм видете ги облекол на Лукаку копачките, плива во нив :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom