Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Цел фан клуб не одбиле мме:mad:

Ова со Пепси со кодовите до кога е?

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.432
Поени од реакции
7.139
Мене сеа ми стигна меил дека сум добил. И ја некад да имам среќа кога е лотарија во прашање.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Romelu Lukaku has chosen the no.9 shirt for next season, a change from his usual no.10, but has revealed he asked departing striker Zlatan Ibrahimovic for his permission.

зошто би го прашувал ако не е во игра неговото враќање :))))))))))

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Romelu Lukaku has chosen the no.9 shirt for next season, a change from his usual no.10, but has revealed he asked departing striker Zlatan Ibrahimovic for his permission.

зошто би го прашувал ако не е во игра неговото враќање :))))))))))
Told ya' about no.9
Kitbag sucks :D

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.836
Поени од реакции
1.311
А No.7 кој ќе биде?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

S

silmarillion

Гостин
Навијач на Интер кога ќе се пофали дека добил карта...зашто би аплицирач како навијач на Манчестер за утакмиц пример Реал-Интер.

Леле еве и еден за Баерн.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
И сами сме си виновни што досега не успеавме да основаме фан клуб во Македонија по сите прописи и стандарди кои ги бара клубот за да има официјален фан клуб во Македонија. Се сеќавам имаше обиди од група ентузијасти пред неколку години, но се заплетка работата низ административни и финансиски процедури. Во тој слулчај можеби ќе се случеше да добиеме х број на карти како пењата на Реал во Македонија.

Сега за утеха ако може да присуствуваме кога би имало некој тренинг или кога би доаѓале на аеродром, хотел...

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.585
Поени од реакции
8.221
Не, аплицираше да влезе во групата а таа ни е само за Кајгана и гледањата фудбал, без навреда ама што ќе ни се други :)))
Не сум ја тој се шалев за картите само :D[DOUBLEPOST=1499708426][/DOUBLEPOST]
И сами сме си виновни што досега не успеавме да основаме фан клуб во Македонија по сите прописи и стандарди кои ги бара клубот за да има официјален фан клуб во Македонија. Се сеќавам имаше обиди од група ентузијасти пред неколку години, но се заплетка работата низ административни и финансиски процедури. Во тој слулчај можеби ќе се случеше да добиеме х број на карти како пењата на Реал во Македонија.

Сега за утеха ако може да присуствуваме кога би имало некој тренинг или кога би доаѓале на аеродром, хотел...
Не сe МУСЦ официјално навивачко тело на Манчестер Јунајтед во Македонија ?

Член од
29 јули 2014
Мислења
129
Поени од реакции
40
Навијач на Интер кога ќе се пофали дека добил карта...зашто би аплицирач како навијач на Манчестер за утакмиц пример Реал-Интер.

Леле еве и еден за Баерн.
jas sum fan na inter i dobiv karta...vakva utakmica da propustam ...doma mi igra i da ne odam samo radi to so ne sum fan na klubojte..gluposti

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Не сум ја тој се шалев за картите само :D[DOUBLEPOST=1499708426][/DOUBLEPOST]

Не сe МУСЦ официјално навивачко тело на Манчестер Јунајтед во Македонија ?
Не се мислам, имаше клубот критериуми кои требаше да се исполнат за да се формира официјален фан клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom