B
beaverknight
Гостин
преубав ми беше филмот.Song to Song го има гледано некој да сподели импресии?
најверојатно топ 1 у 2017, за сега.
уживав од почеток до кај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
преубав ми беше филмот.Song to Song го има гледано некој да сподели импресии?
Глеј ги и другите од Oats Studios. Мамата се.
го изглеав он филмчено 13те војници во Бенгази... дали може да препорачате некое такво филмче слично, да речам историско..?
И би пострашно.Јас похорор од 50 Shades Darker во последно време не сум гледал. Тој и вика: ај да одиме на вечера за да разговараме, а таа: ај, важи, ок, ама дека сум гладна, затоа.Да се покриеш со ќебе на главата и да ѕиркаш од страв да не биде уште пострашно.
Не, не, на второ место беше падот на хеликоптерот, и такви овие си пијат чај и чекаат на вести да кажат дали Крис умрел, и во тој момент коментаторката соопштува breaking news: жив е и се упатил кон дома, и вратата од лифтот се отвора, и оп - Крис! Мастерпис! Од што беше страшно почнав да врескам.И би пострашно.
Зашто после следеше сцената со билијардот што actually имаше потенцијал, и ја усраа со потпросечна глума и одвратна режија.
Мене coping механизам ми е што си замислувам каква би била сцената со Меквин и Данавеј....![]()
Midnight Run (1988)Дајте нешто предлог за мистерија драма од типот на Mystic River, Prisoners, ама да е интересен во текот на целиот филм и да држи напетост ко овие, не цел филм да си маваш шамари од досада и на крај само нешто да испадне јако.
Може и крими драми како Bronx Tale, Carlito's Way, Goodfellas, може и како Gran Torino итн... Нешто интересно, а добро со поента![]()
Sleepers и Heat гледани, топ ми беа, вака квалитетна прича и двата, Heat за нијанса поинтересен, ама супер беа и двата. Другиве два ќе ги гледам, фала на предлозитеMidnight Run (1988)
Sleepers (1996)
Absolute Power (1997)
Heat (1995) Овој е малку долг, ама супер е.
Miss Sloane, La La Land, Hacksaw Ridge, Arrival, Perfect Strangers, Hateful Eight, Demolition, The Man from UNCLE, Youth, Spy, Focus, Ex Machina, Jonh Wick, The Imitation Game, Predestination, Kingsman: The Secret Service, Edge of Tomorrow, Mommy, The Grand Budapest Hotel, Whiplash, Nymphomaniac 1;2, The Wolf of Wallstreet, Coherence, Rush, Filth, The Great Gatsby, Trance, Django Unchained, The Best Offer, Les Mis, Midnight in Paris, The King's Speech, Inception, Shutter IslandMust see филмови во последниве неколку години?
Нека се од 2010-2011 нагоре.
Последни што ги гледав Warrior, The Revenant, Gravity, Prisoners, Captain Phillips, Oblivion, Interstellar.
Седиме со другар ми на кафе и почна да ми раскажува филм што го гледал, почна со реченицата „фамилија вегетаријанци“ и не знам зошто умрев од смеење. После рече девојката ја запишале на ветерина (уште доумрев) ама почнала да сака да јаде месо. После ја ебел некој педер (веќе зајдев и не можев да се соземам од смеење) и после на крај нешто зомби се појавиле и веќе знаев дека другаров ме дупи нешто, а тој се колнеше дека е вистински филмов само не му текнуваше на името.
Озбилно има ваков филм или стигнаа да се дупат со мене за филмови? Џабе модератор се викам на форум![]()