- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.406
- Поени од реакции
- 10.711
Не можеш да бараш торент за филм што вчера излегол во кино.Мислев за The book of Henry нема торент, не за овој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можеш да бараш торент за филм што вчера излегол во кино.Мислев за The book of Henry нема торент, не за овој.
Не можеш да бараш торент за филм што вчера излегол во кино.
Song to Song
watto vrati se da mi go lajknes postot
Malick![]()

Не сум го гледал 13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi, но по насловот, и IMDB, нешто слично од последниве неколку години, а да вреди, in a random order:го изглеав он филмчено 13те војници во Бенгази... дали може да препорачате некое такво филмче слично, да речам историско..?
Song to Song го има гледано некој да сподели импресии?
преубав ми беше филмот.Song to Song го има гледано некој да сподели импресии?
Глеј ги и другите од Oats Studios. Мамата се.
го изглеав он филмчено 13те војници во Бенгази... дали може да препорачате некое такво филмче слично, да речам историско..?
Да се покриеш со ќебе на главата и да ѕиркаш од страв да не биде уште пострашно.И би пострашно.Јас похорор од 50 Shades Darker во последно време не сум гледал. Тој и вика: ај да одиме на вечера за да разговараме, а таа: ај, важи, ок, ама дека сум гладна, затоа.Да се покриеш со ќебе на главата и да ѕиркаш од страв да не биде уште пострашно.

Не, не, на второ место беше падот на хеликоптерот, и такви овие си пијат чај и чекаат на вести да кажат дали Крис умрел, и во тој момент коментаторката соопштува breaking news: жив е и се упатил кон дома, и вратата од лифтот се отвора, и оп - Крис! Мастерпис! Од што беше страшно почнав да врескам.И би пострашно.
Зашто после следеше сцената со билијардот што actually имаше потенцијал, и ја усраа со потпросечна глума и одвратна режија.
Мене coping механизам ми е што си замислувам каква би била сцената со Меквин и Данавеј....![]()