Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Со брод има организирани тури.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Веќе ти одговориле, со брод има интересни секојдневни тури... Има доста да се види :)

Кај би препорачале во Грчка за со мало бебе? Само да не е прв крак и не можам по острови да се акам. Втор крак нешто или слично?
Сарти :) има тема во подфорумов, разлистај ја.

Кај би препорачале во Грчка за со мало бебе? Само да не е прв крак и не можам по острови да се акам. Втор крак нешто или слично?
Покрај Сарти и Мармарас ти е место за фамилијарен одмор.
Од мене Тасос, иако е остров одалечен е 100км е од Солун. Си има траект кој за 45 мин е до островот. Ние бевме со 4 месечно бебе, нема никакво акање и пак за исто време се стигнува како до Неи Пори.

Од мене Тасос, иако е остров одалечен е 100км е од Солун. Си има траект кој за 45 мин е до островот. Ние бевме со 4 месечно бебе, нема никакво акање и пак за исто време се стигнува како до Неи Пори.
Бев лани у Скала Потамиа, едино таму од островиве би отишол пак со бебе.
Глеав сеа Сарти и Торони нешо, можда таму ќе идеме.

Имам одено и во Сарти и Неипори, некако Неипори ми е поубаво место, огромна плажа, блиску смештај, љуљашки, рингишпил за деца и слично. Може пак ке одам годинава... или ако кажете слично место? :)

Дали вреди да се оди Порторож (други приморски градови во Словенија) на одмор неколку дена? Искуство со плажи / море / цени ?

Дечки превоз до Паралиа или Олимпик Бич фазон еднодневно капење али преку работна недела, не викенд. Знае некој некоја таква агенција што има тури и преку недела?

Колку пари чини траектот?

Некој да не знае сместување во Неи Пори за од сабота?

Со другарки и со дечкото во Охрид

Некој искуство со одмор во Порторож-Пиран? Сакам да знам дали е добро место за подолг одмор околу две недели или да комбинираме со помали одмори во Порторож, Блед и Бохињ. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom