Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
139 денaри зa oдредени клaсици.Кoлку чинaт oвие oд Акaдемскa нaјефтините?
Си имаат мејнстрим книги кои не ги даваат евтино ко Хемингвеј, ко To kill a mocking bird што во Икона беше за 500-600, ко 1984.[DOUBLEPOST=1491571391][/DOUBLEPOST]150 беше. Беа дарежливи годинава
Него не можам да разберам зошто Хемингвеј е толку преценет во смисол на цена, кај обете книжари. Под 500 денари не можев да најдам книга од Хемингвеј.
@Feisty 135 се, те лажат.139 денaри зa oдредени клaсици.
Магор чинам беше, не сум сигурен. Македонски превод.@Zlatikevichius од кај ја најде Catcher за 100ка и на англиски ја зеде за толку?![]()
Ова врска нема, ова ако е Саем, јас сум Лејди Гага. Две години по ред на истиот книгите наместо со намалени, со зголемени цени беа. Дури и им пишав, со конкретни примери, и од Сити Мол ми одговорија со бришење на коментарот. Дај Боже да е нешто сменето годинава, но се сомневам.
Кога бев на летниот саем лани во Веро, цените им беа намалени (освен на книгите на Ѓурѓа). На овој во Сити мол никогаш не сум бил, па така не можам ништо да констатирам околу цените.Ова врска нема, ова ако е Саем, јас сум Лејди Гага. Две години по ред на истиот книгите наместо со намалени, со зголемени цени беа. Дури и им пишав, со конкретни примери, и од Сити Мол ми одговорија со бришење на коментарот. Дај Боже да е нешто сменето годинава, но се сомневам.
Ваљда ценовникот на Магор е без пресметаните проценти попуст.Магор - летен саем 2017
Веројатно цените во каталогот се без попуст, и истиот се пресметува отпосле. Барем така ми личи, што знам?