M
mar30
Гостин
Заебавајте се вие ама можно е да изненадиме и да влеземе во финална вечер.
Добро тоа што е лошо, гледај надополни го со нешто добро за да се прикрие тоа лошото колку толку. Тука и сценскиот настап и боите на осветлувањето на сцената и се лоши.Во никој случај гласот нема да е ист со оној од спотот. Не ја споредувајте студиската снимка со пеењето во живо.
Обработен е вокалот таму. Додадени се и ефекти.
На 11 мај, втора полуфинална вечерКога пее Јана?
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Не ми го дирај Владо, Владо може лекции да им држи на сите шо биле до сеа на Евровизија, уште си ја слушам неговата песна.Najgolema trema od site što gi pamtam imal Vlado Janeski...prvite 2 strofi glasot mu beše kako nekoj da go davi so race
Ама Самовилска свадба беше подобра (муабет стар 19 години)Не ми го дирај Владо, Владо може лекции да им држи на сите шо биле до сеа на Евровизија, уште си ја слушам неговата песна.
Добра риба.
Би и бил дечко за една вечер
Добра е за товарење.
Да останеме на тоа и да не ја развиваме дебатата стара 19 годиниАма Самовилска свадба беше подобра (муабет стар 19 години)![]()
Првата проба на Лорин. Спореди го ова со финалната вечер.Добро тоа што е лошо, гледај надополни го со нешто добро за да се прикрие тоа лошото колку толку. Тука и сценскиот настап и боите на осветлувањето на сцената и се лоши.
Хаха, и јас сум за тоаДа останеме на тоа и да не ја развиваме дебатата стара 19 години![]()
Просто не се споредува. Уште од првата проба на Лорин се гледа дека девојката има кореографија, сценски ефекти........, за разлика од Јана што се врцка во место. А жално би било на вака добра песна да не искористиме шанса за добар сценски настап и влез во финале.Првата проба на Лорин. Спореди го ова со финалната вечер.
Не споредувам Јана-Лорин, туку прва проба-финале на Лорин. Разликата е огромна.Просто не се споредува. Уште од првата проба на Лорин се гледа дека девојката има кореографија, сценски ефекти........, за разлика од Јана што се врцка во место. А жално би било на вака добра песна да не искористиме шанса за добар сценски настап и влез во финале.
Се разбира дека тоа така ќе биде, но во секој случај мора во основата повеќе да се вложува, поточно во пеењето и сценскиот настап. А и да бидеме во топ 10 сепак тоа е голем успех за нас во однос на тоа дека никогаш не сме биле во првите десет.Не споредувам Јана-Лорин, туку прва проба-финале на Лорин. Разликата е огромна.
Ќе средат осветлување, игра со камери, подобар звук. И да го има најдобриот настап, ќе успее само во првите 10 да биде.