Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.365
Ликов од Црна Гора е еден од доказите дека Евровизија стана шоу каде вријат педерите и лезбејќите. Добро, можеби не е педер, ама бар мене за таков ми личи:D

Иначе сега случајно кога му ја видов пробата, во Related videos ми се појави ова видео, па ми текна кој е он:D На Х Factor учествуваше:)

После тоа учество во X Factor го ставија да биде водител на X Factor на настапите во живо и за кратко го извадија, на негово место ја ставија Ана Грубин Михајловски . Тогаш се појавија некој информации дека имало скандали меѓу нив двајца.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.092
Вие озбилно мислите дека гласот, тонот , музиката , интерпретацијата се клучни фактори шо го одлучуват победникот? :LOL:

Еве шо сум пишал во ноември , баш да видам дали ќе погодам. :D

Франција тепа на срањето наречено евровизија 2017 , дојава. :D Нека стои постот да се самоцитирам во мај.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Вие озбилно мислите дека гласот, тонот , музиката , интерпретацијата се клучни фактори шо го одлучуват победникот? :LOL:

Еве шо сум пишал во ноември , баш да видам дали ќе погодам. :D
Избори имаат на тој ден. :icon_lol:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.250
Поени од реакции
37.937
Денес Јана ја има првата проба.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Нашава играла многу провокативно на сцена хахаха колку само не ми одговара за такво играње, баш ме интересира на што личело сето тоа.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ништо посебно. Очекував повеќе. Едноставно колку добра песна и да пратиме со сценскиот настап ќе се самоутепаат. Башка и гласов врска нема со оној од спотот.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Со вака лошо пеење и фалширање ако сака и цицката нека ја извади, пак меѓу последните ќе биде...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.595
Ништо посебно. Очекував повеќе. Едноставно колку добра песна и да пратиме со сценскиот настап ќе се самоутепаат. Башка и гласов врска нема со оној од спотот.

Во никој случај гласот нема да е ист со оној од спотот. Не ја споредувајте студиската снимка со пеењето во живо.
Обработен е вокалот таму. Додадени се и ефекти.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.365
Сменета е на почеток и крај песната. Влезот е со рефренот и крајот е избришан кај што е I be dancing on my own Wishing you could hold me close.

Еве ја таа верзија каква што ќе ја пее на сцената

Еве караоке верзија

Еве ви и акапела верзија

Последно уредено:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Има и акустична верзија со гитара но не ја пее Јана туку Наташа Малинкова (поранешна пеачка на групата Багаж)
Поентата ми беше да има верзија во живо кај шо пее Јана и кај што е добар звукот, а не вака да се мачиме да слушаме во Лондон плејбек ли било, па да не звучи лошо зошто е снимано со телефон...

А тоа шо некој друг ја пеел нејзинава песна па си ја стаил на фб не ми игра улога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom