Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само јас мислам дека овој и го тури курот на Фиона и дека ја ограби со 250к за зградата?

Уште ме фаќа смеа ко ќе ми текне на тој момент. 

. Лиам е уште мал и не е нешто посебно инволвиран во случувањата, барем до јас кај што сум стигнат. Помеѓу Менди и Керол цело време бев за Менди зашто ми делуваше сто пати понормално од курвава број 1, и на крај кога реши да ја прегази, ми уништи сѐ. Соседиве двајцата не сум нешто особено расположен да ги гледам, ама ОК се. А, да, ќе го заборавев, и Стив/Џими, уште од старт ми беше тежок сељак. Уствари не ви ја кажав целата приказна - кога @Anon ми ја предложи серијава, сум го симнал погрешниот пилот, од британската верзија и прво го изгледав него. Таму Стив го глуми Џејмс Мекавој и ми делуваше ко далеку поголемо фраериште и понормално од овој лигушов од американскава верзија, па затоа ич не го сакав. Еве, сега, на крајот од трета сезона се качи на бродот со татко и на Естефанија и искрено посакувам да го фрлиле на ајкулите и воопшто да не се врати.
Shameless напиша:"Hi i'm Bethany. I'm a tri-racial cisgender girl-fag. I identify as pansexual and my pronouns is she"
"Hey, I'm Emerson. genderfluid heteromantic demisexual mutt and my pronoun is "zie".
И тежок asshole!Златко, Лип е копија на Френк. Исклучително паметен, интелегентен без среќа и увек у клучни моменти се сјебува.
Аха, на ова мислеше кога пиша во филм клаб дека имаш живот и обврски?
Седма сезона не ми е гледана, се надевам дека ова не беше спојлер дека Лип е и инцестоидно копиле.Аха, на ова мислеше кога пиша во филм клаб дека имаш живот и обврски?
Фаќање слики од градите на сите актерки што се појавиле во Шејмлес?
Кај се на Фиона? Чек да побарам мислам иам.
![]()
Од прва сезона е сликава, бот.Седма сезона не ми е гледана, се надевам дека ова не беше спојлер дека Лип е и инцестоидно копиле.
Моите слики се од жените на кои Лип им го има закачено. Ти ставаш слика од Фиона, па што знам, може му текнало и неа да ја опне. Галагер и се е можно. Бот!Од прва сезона е сликава, бот.

Испуштив некоја?![]()