UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дортмунд се дупиња у одбрана било да ја играат сега утакмицата или за месец дена. Заслужено водство на Монако, само да не почнат да се бранат и ја повторат грешката како против Сити.

Normalen Dortmund vakov Monako kakov sto go gledame denes ke go ispratese so cotek doma. Kako nema vrska toa sto teroristicki napad mu se napravi na cel tim pred neceli 24 casa? Svesen si sto zboruvas? Da ne pravam muabet sto Bartra poradi toa ne igra i na primer avtogolot e posledica od toa sto igracite ne se so pametot tuka?.[DOUBLEPOST=1492020542][/DOUBLEPOST]A i Angliskive stoki ubavo pokazuvatt oti e podobro UK da ne e vo EU. A posle migrantite bile krivi.

Ја мислам требаше скроз ЛШ да биде откажана ради тоа што играчите на Дортмунд биле истрауматизирани.

Сте се запнале со ова дека играчите на Дормтунд играат потресени од вчера, а што демек тоа вчера влијаеше само на нив, а не на играчите на Монако? Океј, експлодирала бомбата до бусот на Борусија ама не бил директен напад до нив па да се само они потресени, можеле тоа да бидат и од Монако. Не гледам причина во тоа за правдање при евентуален пораз.

Англичаниве во домашно првенство ко цвеќиња се, глас не можеш да им слушнеш, а искочат надвор од тоа осторовот полудуваат начисто. Изгледа многу сонце лошо им влијае. :D

само да не дадат пенал на Барса ради , бомбите

У Англија за вакви инциденти имаат доживотен бан од стадион.

Tolku od Borussia. Monaco e vo polufinale.

И Бaрсa требaше дa биде oдлoженa зa еднa неделa, пoштo беa истрaумaтизирaни игрaчите пoсле пoрaзoт oд Мaлaгa.

Зa игрaчите OК, нo зa нaвивaчите не е бaш решение целa неделa дa се oдлoжи.

Бидејќи просекот им е 3 гола, пред утакмицава си реков како ќе им дадат 3 гола на Борусија во гости.
Свака част!

После Меси и Роналдо дечково ќе биди нешто големо за следниве 15 години. Страшен е! Шо праевме ние на 18 шо прај тој...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom