UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Cist ofsajd. Inace poketo igraci na bvb se izjasnile deka ne sakale da igrat ama uefa vrsela pritisok.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Разбирам и мислам дека мораа утакмицата да ја преместат за другата недела ама тоа е што е.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.597
Брејј aмa си јa зaби :facepalm:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.415
Поени од реакции
26.413
Па уште покажува дека е бутнат, а беа еден метар оддалечени.:rolleyes:
Без разлика, по тоа што се случи вчера се зголемија шансите за Монако. Психички не се на место играчите на Дортмунд.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562

п.с Кој КУР им е на ИДИОТИВЕ ОД УЕФА, да ти ебам Словенецот глуп

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Не е нормално 24 саата откако си мета на терористички напад да бидеш 100% концентриран и да играш 4финале ЛШ. Сеедно ми е кој оди понатаму, Монако ми се еден од најомилените тимови сезонава, ама ова што УЕФА го направи не е в ред. Тесен распоред сфаќам се, ама мене ова да ми се случи сигурно нема наредниот ден да одам на работа.

A

apidrone

Гостин
Нема кога да се изигра, јебига. Борусија не ни мисли на фудбал, за жал.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Se gleda deka igracite na dortmund ne se tuka so mislite. Fudbalot ja gubi smislata ako parite se na prvo mesto.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Следната недела е реваншот,така да,немаше време за маневрирање.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Додека вчера фановите на Дортмунд и Монако ја покажаа својата класа во најтешките моменти за двата клуба, денес англискиве хулигани (фановите на Лестер) правеле нереди низ Шпанија и провоцирале со "Гибралтар е наш"... Е затоа ги мразам cunt-овиве, гледаат да се испијанат ко стоки, да се испотепаат со сите и да направат нереди... а први се за глумење жртви кога прошлото лето го јадеа од русите среде Франција.

ПУ да ви ебам инцестоидните створења!!!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Kako be nemase vreme? Na Ceferin da mu se desi takvo nesto 1 mesec nema da odi na rabota poradi traumi, majka mu u picka.
I da se odlozese edna nedela poveke, za covecki zivoti se raboti. Pu, mater da mu ebam

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Дортмунд се дупиња у одбрана било да ја играат сега утакмицата или за месец дена. Заслужено водство на Монако, само да не почнат да се бранат и ја повторат грешката како против Сити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom