UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Cist ofsajd. Inace poketo igraci na bvb se izjasnile deka ne sakale da igrat ama uefa vrsela pritisok.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Разбирам и мислам дека мораа утакмицата да ја преместат за другата недела ама тоа е што е.

Па уште покажува дека е бутнат, а беа еден метар оддалечени.:rolleyes:
Без разлика, по тоа што се случи вчера се зголемија шансите за Монако. Психички не се на место играчите на Дортмунд.

п.с Кој КУР им е на ИДИОТИВЕ ОД УЕФА, да ти ебам Словенецот глуп

Не е нормално 24 саата откако си мета на терористички напад да бидеш 100% концентриран и да играш 4финале ЛШ. Сеедно ми е кој оди понатаму, Монако ми се еден од најомилените тимови сезонава, ама ова што УЕФА го направи не е в ред. Тесен распоред сфаќам се, ама мене ова да ми се случи сигурно нема наредниот ден да одам на работа.

Нема кога да се изигра, јебига. Борусија не ни мисли на фудбал, за жал.

Se gleda deka igracite na dortmund ne se tuka so mislite. Fudbalot ja gubi smislata ako parite se na prvo mesto.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Следната недела е реваншот,така да,немаше време за маневрирање.

Додека вчера фановите на Дортмунд и Монако ја покажаа својата класа во најтешките моменти за двата клуба, денес англискиве хулигани (фановите на Лестер) правеле нереди низ Шпанија и провоцирале со "Гибралтар е наш"... Е затоа ги мразам cunt-овиве, гледаат да се испијанат ко стоки, да се испотепаат со сите и да направат нереди... а први се за глумење жртви кога прошлото лето го јадеа од русите среде Франција.

ПУ да ви ебам инцестоидните створења!!!

Kako be nemase vreme? Na Ceferin da mu se desi takvo nesto 1 mesec nema da odi na rabota poradi traumi, majka mu u picka.
I da se odlozese edna nedela poveke, za covecki zivoti se raboti. Pu, mater da mu ebam

Дортмунд се дупиња у одбрана било да ја играат сега утакмицата или за месец дена. Заслужено водство на Монако, само да не почнат да се бранат и ја повторат грешката како против Сити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom