UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.093
Кој си бе ти Баерн да ти судат вакви пенали? Се знае само Уефалона , најверојатно ќе се шутираше поново да беше за Барса. :cool:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.836
Поени од реакции
12.300
Како да се во дрес од Барселона играчите на Реал :pos::pos:
Важно фризурчето спастрено :ROFLMAO::ROFLMAO:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Каков типичен цигански карактер ти е овој Видал, даде јак гол, се искурчи максимално после и се спушти на земја шутирајќи ја топката у облаци. :pos:

Страшно добра тактика на Карло, му ебам дрталото. Цело време ги напаѓа двете најпотенцијални слаби точки на Реал. Не верував дека и другово старо дртало кај БаЈерн, Робен ќе игра вака, ама све иде преку него кине стаклениот, како само школски го форсираат за да изнудува корнери плус знаејќи дека Марсело е сумлив во 1на1 дуел. :jajce:

И корнерот им беше страшно добро увежбан, еден играч го блокираше Навас, Видал влезе дубоко и ја закуца. Изгледа на братов му е Рамос идол. Све ко него направи, страшен гол со глава и пенал шутнат у облаци. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Ау каква одбрана на Ноер :cuc:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Два фаули два жолти без опомена без ништо 11 на 10 нема што да бара баерн

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Ако играт Лева и Хумелс реваншот би им дал шанса на Баерн.. Со Милер напред ништо не прават.. Кое дрво е човече..

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кататрофално лошо второ на Баерн. Т'га за Хајкенс четврти део.:D

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Кататрофално лошо второ на Баерн. Т'га за Хајкенс четврти део.:D
Лошо беше второто ради црвениот ги утепа, мене дури ме изненадија Реал што не напињаа толку правеа ситуации ко од шала ептен се уморија баерн башка играч помалце ако стегнеа реал можеа уште гол два да дадат, не дека вака имаат лош резултат али со уште еден гол ќе беа 100% даље

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Лошо беше второто ради црвениот ги утепа, мене дури ме изненадија Реал што не напињаа толку правеа ситуации ко од шала ептен се уморија баерн башка играч помалце ако стегнеа реал можеа уште гол два да дадат, не дека вака имаат лош резултат али со уште еден гол ќе беа 100% даље
Ја попрво би рекол рано примениот гол, црвениот ги докопа секако. Има шанси Баерн, ќе биде занимлив двомечот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom