UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.415
Поени од реакции
26.413

Алаба и Алекс Сандро. Тоа се моментално двајцата најдобри леви одбранбени бекови. Инаку и Кедира еден од најдобрите дефанзивни играчи од средниот ред и еден од најпотценетите играчи.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Барса е резил од екипа сезонава, требаше фино лепо да си испаднат од ПСЖ минатото коло, дома да ги тепаа 3-0 и чао, никој немаше да се сеќава на тој двомеч. Вака чао, тотално понижени сред Торино.
Ако минатото коло му серев на Јуве за мртвата игра против Порто, за оваа утакмица се најдобро, докторски изиграно нема што. Сте ја спомнале докторската одбрана на Џиџи при 1-0, веќе следниот напад Дибала ја умре утакмицата, 2-0 за Јуве.
Барса можеше да се врати преку Суарез во вториот дел коа пуцаше покрај голот, се друго беа јалови обиди, премногу лесни за господин Лигњавко звани магистар Кијелини.

Јуве е зрел за титула, се надевам у следно коло ќе им се падне Баерн и ќе изгубат пецто разлика.

Ок искоНплексиран сум, не замарајте, Интер триплетехехехехе :(

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Барса можеше да се врати преку Суарез во вториот дел коа пуцаше покрај голот
Никад не пуцаше покрај голот, Џиџи одбрани и у таа ситуација, Барса имаше корна.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Дибала није шала. :oleee:

За него и 200 милиона вреди да се искешираат. Го добиваш идниот најдобар играч, ако не и моментално најдобриот, заедно со Азар, на само 23 години.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.967
Поени од реакции
116.606
Стекспертиза?

:kuracc:
Хахаха од денешен аспект факт е дека изгледа ко Стекспертиза, али кога дојде у Јуве да си го прашам што беше еден од најдобрите бекови. Али моментално е најбољи бек или топ 3 у свет, баш вчера со @Del Piero best 10 го коментиравме.

Докторска партија од страна на Јуве, тактички совршен меч за нив. Голот на Иниеста можеше многу да го смени текот на целиот двомеч али тоа е кога имаш класа голман и после нека дојде Џони да ми каже како голманите немаат битна улога во тимот. Овој гол можеше да значи и елиминација за Јуве, а во иднина може да биде клучен ако евентуално освојат титула, а дај Боже никад да не освојат.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Хахаха од денешен аспект факт е дека изгледа ко Стекспертиза, али кога дојде у Јуве да си го прашам што беше еден од најдобрите бекови. Али моментално е најбољи бек или топ 3 у свет, баш вчера со @Del Piero best 10 го коментиравме.

Докторска партија од страна на Јуве, тактички совршен меч за нив. Голот на Иниеста можеше многу да го смени текот на целиот двомеч али тоа е кога имаш класа голман и после нека дојде Џони да ми каже како голманите немаат битна улога во тимот. Овој гол можеше да значи и елиминација за Јуве, а во иднина може да биде клучен ако евентуално освојат титула, а дај Боже никад да не освојат.
Sandro veruvaj deka si go drzi istiot kvalitet od koga dojde. E sega normalno deka ne mozelo togas da se racuna vo top 3 levi bekovi koga igrase vo tolku slaba liga, retko i koj go gledal realno, jas edna utakmica mu nemav gledano . Trebase da dojde vo pojaka liga da izigra sezona dve i na LS scena da si go utvrdi kvalitetot, sto i go napravi.

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

S

Samurai_Sk

Гостин
Добар натпревар на Јуве, сепак ова е ЛШ не мислам дека Барса ке има голем камбек ама и ние од Јуве да не летаме на облаци може на полуфинале Монако или Борусија да те тепаат и оп голем ладен туш. Се додека не освојат нема многу да славам, не ми е битно дали ке играме полуфинале или финале битно ми е да освојат аман веќе.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Кај избега сеа Џони со муабетите дека Јуве би бил 12-ти у Ла Лига,рамо до рамо со Бетис,Депортиво и Алавес,а позади Виљареал,Малага, Сосиедад и Селта Виго :kafence:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не ми е за мене, ја можам да чекам уште години пошто доживотно за Јуве ќе навивам, али за човеков ми е, сакам ради него да освои Јуве годинава :D

gigi.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom