G
garthok
Гостин
Ништо себично не видов на клипот. Баш така и треба, абе штом имаш толку триплдаблс значи си комплетен константно. Машина е.
Како не е себично кога ги остава да шуткаат тројка а тој се враќа во рекетот по скокот? Човекот дозволува најмногу не бранети тројки во лигата.Ништо себично не видов на клипот. Баш така и треба, абе штом имаш толку триплдаблс значи си комплетен константно. Машина е.
Ама не бе брат, јас сум смешен што ставам видео од него хехехехе.Како не е себично кога ги остава да шуткаат тројка а тој се враќа во рекетот по скокот? Човекот дозволува најмногу не бранети тројки во лигата.
Муабетот е дека не му помога на екипата да победи, шутира 42% што е помалку од Бруклин како екипа. Во конкуренција на бекови е околу 70ти по процент. Нема збор дека е одличен играч но МВП е играч кој покрај личните бројки ја предводи и екипата до победи. Леброн има страшна сезона по бројки, 26 поени со 54%, плус намногу во кариерата скокови и асистенции. Дурант пред повредата беше страшен и во бројки но и играше феноменално во дефанзива. И Кавај исто.Ама не бе брат, јас сум смешен што ставам видео од него хехехехе.
Немам никаков проблем со Вестбрук, нема збор дека е играчиште и дека е прејак, ама stats whore е и од авион се гледа тоа. Сака безвезе да докажува нешто откако си отиде Дурант, глуми нешто и самиот ваљда не знае што...
На клипот имаше 19 ситуации само еднаш имаше оставено тројка, после слободни кога се мести за скок нема ништо себично, знае да себичи не викам не но муабетот ми беше за мвп дека треба да е он. А иначе да, kawhi > russell во секое време ако ја гледаме целосната слика.[DOUBLEPOST=1491131895][/DOUBLEPOST]Како не е себично кога ги остава да шуткаат тројка а тој се враќа во рекетот по скокот? Човекот дозволува најмногу не бранети тројки во лигата.
Па максимумот го вади вестбрук, гледај што клупа имаат спарси гледај окц. Не ни може повеќе.Многу фама се крева околу концептот на "трипл дабл". Колку ги има реално не е битно. Битно е колку му помага на екипата да победи и до некаде вупната статистика.
Дали имал 10 или 9 скока на еден натпревар не менува скоро ништо во однос на тоа колку бил корисен за тимот а целосно го менува наративот...
Westbrook vodi vo uncontested rebounds vo cela liga,ko kje sutka slobodno adams odma bega napred mu ostava na ovaj da go fakja skokot,koj centar taka ostava vo nba osven mozhda Capella? Se vide na videoto,predobar igrach e ama da beshe barem 1-3 mesto kje zemeshe mozhda MVP vaka mu davam shansa na Harden,Leonard najmnogu zaradi pozicijata na timot videte koga mu dale na ispod 3to mesto nekogash MVP?На клипот имаше 19 ситуации само еднаш имаше оставено тројка, после слободни кога се мести за скок нема ништо себично, знае да себичи не викам не но муабетот ми беше за мвп дека треба да е он. А иначе да, kawhi > russell во секое време ако ја гледаме целосната слика.[DOUBLEPOST=1491131895][/DOUBLEPOST]
Па максимумот го вади вестбрук, гледај што клупа имаат спарси гледај окц. Не ни може повеќе.
Се што кажа е вистина. Премногу шутеви зима, мн јасно дека ќе има 30 поена просек. Цел напад преку него иде, 10 асистенции од шала ги праи. А за скоковите, реално препаметно праат, Адамс ако фаќа скок, па додека му ја даде на Рас у раце, па додека истрча..вака одма иде напред, Рас ја зима и го претрчува цел терен у 2 секунди. Права животиња е да, страшна статистичка сезона има и Да ги прави сите околу него подобри.АБе не заебавајте по 40 шута фрла на утакмица нормално е да им онакви статистики.Се преку него оди.Далеку од тоа дека е слаб играч ама јас не би му дал МВП
Има ли посто во кој нема да ги споменеш Коби или Лејкерси бе?Па и Коби по '40' шута имаше пред да дојди Гасол.. Разликата е шо Коби имаше 4-5 асистенци а Вестбрук 10+.. Разликата е шо Лејкерси или беа надвор од плејофот или 8мо едвај ќе фатеа.. ОКЦ имаат сеуште шанси за 4то место
Ова е најдобрата индивидуална сезона од еден играч во последните 20-30 сезони. Толку
Не бе не го спомнувам така ти се чиниИма ли посто во кој нема да ги споменеш Коби или Лејкерси бе?
Различни позиции споредваш.Па и Коби по '40' шута имаше пред да дојди Гасол.. Разликата е шо Коби имаше 4-5 асистенци а Вестбрук 10+.. Разликата е шо Лејкерси или беа надвор од плејофот или 8мо едвај ќе фатеа.. ОКЦ имаат сеуште шанси за 4то место