Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ма шо ве ебам не ви го оставам идам на максимум за санчо :D

Ccc nemate, zagreota ste. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

А да ми го дајте Ливерпул ? :D

А да ми го дајте Ливерпул ? :D

Ти веќе смени клуб, а мислам дека една смена дозвокува играта. Ако сакаш уште еден да смениш треба да поминат 30 дена откако ќе си дајш откз во Милан. xD

Ти веќе смени клуб, а мислам дека една смена дозвокува играта. Ако сакаш уште еден да смениш треба да поминат 30 дена откако ќе си дајш откз во Милан. xD
Ke napraj nov profil.:cool:

А да пробам а ? :D

Не дека до толку сакам во Ливерпул да одам, ама барем малце појак тим ќе зеам и немат да го упропастите со трансфери вие 5-6 души шо имате све јако. :D

ok aj, ama ako zaebam, ke dogovorime neso drugo :D[DOUBLEPOST=1490883362][/DOUBLEPOST]Ми ги даде Ливерпул.

Имат некој на форумов шо ги сакат Милан или да му го дајме на другарчено со Тотем шо е, ако ги сакат ?

Последно уредено:
Пробај си, мене секако ми одговара. Не ни планирав да одам по било кој од тие со 93+ рејтинг. xD

Нека прифатит админот.:D[DOUBLEPOST=1490886613][/DOUBLEPOST]Дајте му го Милан на овај со Севила, Сити или ако не го сакет тие на онај со Тотенхем.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom