Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha a ja pobediv na 2d posle gleam nereseno.На 2д победувам 0-1 против челзи и после ми вика нерешено. Окккккк. Кампионато фалсато!
Во секој случај некој ќе победеше и ќе имаше исто бодови како чемпионс.Hahaha a ja pobediv na 2d posle gleam nereseno.![]()
Вие двајца никогаш нема да имате исто бодови ко Чемпионс.Во секој случај некој ќе победеше и ќе имаше исто бодови како чемпионс.![]()
A таман ќе те прашував и да не победи на 2д.Уште кога го убација ова 2Д на првите неколку утакмици ми се дешаваше ова во неколку наврати, да водам/губам и на крај друг резултат да ми дадеБрзо се откажав од 2д, си пратам текстуален пренос ко на резултати.цом да глеам
A таман ќе те прашував и да не победи на 2д.![]()
Дај бе Гаитан да ви го дадам, 18та опција ми е, а 91 е. Нека се јави некој што му треба АМ/крило.
Најидеална опција е замена за некое талентирано детенце, ама со оглед на тоа што сите се во Челзи и Свонси може и за кеш да се договориме.Утнав работа со тактиката, требаше можда поофанзивно, не знаев дека толку отворено играшМене добро би ми дошло крило, за кеш го даваш или размена сакаш ?