Playstation Portable - PSP

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Не се сложувам со тебе. Добри игри има еден куп, само бавно излегуваат. Од Сони се доста заинтересирани до тој степен што направија целосен редизајн на кознолата (PSP 4). Asassins Creed е ѓубре од игра, ако за тебе тоа е добра игра ништо чудно што мислиш дека нема добри игри за PSP.........
Значи прво вкус е во прашање ... Второ псп 4 како што викаш ти оригинално (PSP GO) е тешко срање од многу број причини ако погледнеш убаво ... Трето ако ти сакаш да играш игри како патапон или локо роко (такви игри за деца од 3 години ) и не е чудно што мислиш дека асасинс крид е лоша , но сепак вкус е во прашање ...

П.С. не реков дека им малце добри игри (не дека ги има многу) али ретко излегуваат ...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
И јас мислам дека PSP GO e срање, ама тоа ти беше одговор на коментарот дека Сони не се замара. Инаку незнам што си се фатил ко слеп за стап за Assassins Creed, играта стварно нема врска, секој што почнал да ја игра (вклучувајки ме мене и сите мои другари) издржал само поласаат-саат и после правац uninstall. Се сомневам дека за верзијата за PSP ке сменат нешто. И за крај, Patapon fucking RULES!

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Абе право на вкус друже ... Ако тебе и на твоите другари им е срање незначи дека играта е срање:toe: ... Пример мене Патапон ми е ретардирана игра -ВКУС ВО ПРАШАЊЕ- :tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.078
Поени од реакции
1.634
Tenchu 4 и Bleach 6:Heat the Soul ми се едни од најдобрите игрици шо ги има изиграно, не се ни замарам да симињам нови.Исто Monster Hunter не беше лоша.

Ептен добра работа ако си на пат негде или за на одмор.Си стаиш 5-6 филмчиња и за на идење и враќање од пат измислено е.

За PSP GO единствено шо ми се свиѓа е што ќе има блутут, така да немора веќе со ебаните USB кабли и шо ти дава 16 гига вградена меморија + слот за картица.Другото ич, поготово тоа што се отвара каде што се копчињата, се е како збутано.И цената, омфг 250 долари еј, PSP 3000 ти е негде околу 100 долари сега.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Забораваш дека PSP GO неможе да се пиратизира. Па и 3000ката не е испиратизирана ко што треба.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.748
Поени од реакции
52.705
Се може да се хакне. Почекај малку, сега излезе PSP Go

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Се може да се хакне. Почекај малку, сега излезе PSP Go
Грешка си тука :). Поминаа 3 години од излегувањето на ПС3то, па сеуште не е хакнато :), и нема да се хакне ко шо треба.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Грешка си тука :). Поминаа 3 години од излегувањето на ПС3то, па сеуште не е хакнато :), и нема да се хакне ко шо треба.
Да затоа што PS3 ја има истата заштита како PSP3000 и PSP GO.

PSP 1 и 2 им беа тест платформа за security на Сони. Гуглајте за Pre-IPL и плачете.

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Вие заборавате една ствар ... Сони кај да е ке дозволат хак за пспто и пс3 поради една причина - поише ке се продава и псп го и пс3 ... Секогаш чекаат 2-3 години додека помине прашината и после тоа од нив излегува хак,затоа што размислете малце и ке видите дека нив им иде у прилог тоа .

Член од
25 октомври 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Да затоа што PS3 ја има истата заштита како PSP3000 и PSP GO.

PSP 1 и 2 им беа тест платформа за security на Сони. Гуглајте за Pre-IPL и плачете.
PSP 3000 i Go e veke haknato... plus polesno e da se igraat piratcki igri na Go zaradi vgradeniot HD

Член од
25 октомври 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Дај ми линк да прочитам дека PSP GO е хакнато. Ако е стварно така, да тркнам утре да купам едно.

Da, i jas se malce somnevav za GO ali istrazuvav malce i prochitav deka uspeshno e haknat, isto najdov i eden tip vo Makedonija shto garantira deka moze da ti go hakne.

Дај ми линк да прочитам дека PSP GO е хакнато. Ако е стварно така, да тркнам утре да купам едно.
aj pishi mi PM za da mozam da ti vratam -___- (ne mozam da prakjam PM seushte)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Па пиши тука на форум, сите да знаат.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Ако знае некој каде се продаваат оригинал игри за PSP во Скопје нека ми пише ја барам God Of War - chains of olympus, специјално за неа купив PSP а неможам да ја најдам никаде. PSP-то неможе да се кракува затоа што е со 6.10 софтвер па затоа ја барам на UMD

Kajgana Shop

На врв Bottom