Playstation Portable - PSP

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Most Wanted Black edition.
Midnight Club LA
GTA III
Alien vs Predator
Splinter Cell essential
Coded aRms
Tekken
Spiderman
i dve detski igri ne se sekavam na iminjata
a memory card-ot mi bese full so fillmovi.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Може некој да ми каже колку пари е одприлика?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ке фрлиш пари за PSP, ајде.
Но треба и игри да купуваш, кои се прилично скапи.
Ја не би.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Супер кознола е ПСП, ама престанав да го користам кога земав ХВОХ 360.
Игри има многу по торенти. Мене за 10 евра ми го хакнаа.

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Можеш и сам да го хакнеш не е некоја филозофија. Само треба да се има добар туториал

Член од
18 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
9
Продавам ПСП 170 евра со 8 ОРИГИНАЛНИ игри, гига картичка,полнач,футрола,слушалки,усб кабел за ПС од постарите е (дебело)

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
ПсП е топ ствар , ја више го иам едно 2-3 години . Проблем е што на прсти се бројат одприлика сите добри игри на псп и се глеа од сони дека више некако и не се многу заинтересирани . Добри игри искачаат еднаш у 6 месеца ( сега Asassins Creed ке искочи ) . Ја би препорачал на тие што се мислат да купат , само ако се многу во движење и им треба занимација .

П.С. Немора да се купуваат оригинали (тоа више одамна) се хакнува за безпари и на торент ги врие .

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
ПсП е топ ствар , ја више го иам едно 2-3 години . Проблем е што на прсти се бројат одприлика сите добри игри на псп и се глеа од сони дека више некако и не се многу заинтересирани . Добри игри искачаат еднаш у 6 месеца ( сега Asassins Creed ке искочи ) . Ја би препорачал на тие што се мислат да купат , само ако се многу во движење и им треба занимација .

П.С. Немора да се купуваат оригинали (тоа више одамна) се хакнува за безпари и на торент ги врие .
Не се сложувам со тебе. Добри игри има еден куп, само бавно излегуваат. Од Сони се доста заинтересирани до тој степен што направија целосен редизајн на кознолата (PSP 4). Asassins Creed е ѓубре од игра, ако за тебе тоа е добра игра ништо чудно што мислиш дека нема добри игри за PSP.........

Kajgana Shop

На врв Bottom