- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.981
- Поени од реакции
- 116.675
Делот за Јуве. Не постои екипа што добивала повеќе судиска помош од нив, а ти стрепиш дека ќе ги ебеле судиите.Што е смешно?

Делот за Јуве. Не постои екипа што добивала повеќе судиска помош од нив, а ти стрепиш дека ќе ги ебеле судиите.Што е смешно?
Па ајде ќе видиме наскоро кој утнал и колку небитен Нејмар ќе бидиНе бранам никој само се чудам што рипаш ко магаре па ко ќе утнеш нигде те нема. Ти можеш да донесеш заклучок по хајлајтс што си глеал од еден натпревад а при тоа појма немаш ни кој играл ни кој е прв тим ни ништо ама за барса не смее тоа се каже пошто Нејмар не играл. Јака логика имаш.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Покажуваш елементарно непознавање на фудбалот. Те молам престани да се бламираш, возрасен човек си.И воопшто да не е во Барса, таа ќе си биде на истово ниво. Пример, комотно можеше Педро да го задржат или Санчез.
Имаше изјава Суарез пред некој ден за моментов, криво му било што ја излажал жена му дека не го гризнал Бонучи, кога оваа го прашала дали навистина го гризнал. Изгледа на сиротата не и го дава пасвордот од вифито, нема пристап до медиуми
Затоа и му пишав ако нуди квоти за соодветните проценти, тогаш ќе е супер, бидејќи реалните се :На Атлетико би вложил све од некретнини и бела техника на ваков сооднос.![]()
И во Европа ли добиваат судиска помош Јуве?Делот за Јуве. Не постои екипа што добивала повеќе судиска помош од нив, а ти стрепиш дека ќе ги ебеле судиите.![]()
Mногу се контрадикторни шинтерашиве па и останатите шљамови од Сериа А, демек освојувате во лига со судии а не можете да освоите ЛШ бидејќи не ви помагаат судиите.. И ондак иде оваа изјава на Цобето ...И во Европа ли добиваат судиска помош Јуве?.Во темана за Серија А установивме дека скоро сите титули во калчото се со судии,сеа и во ЛШ ли тие двете им се со судии?
![]()
За ЛШ зборам, појма немам за Јувентус како стои во Серија А со судии.Делот за Јуве. Не постои екипа што добивала повеќе судиска помош од нив, а ти стрепиш дека ќе ги ебеле судиите.![]()
Сега мене ми кажуваш дека се бламирам а не е бламирање со свињата? Или на третооделенци (со мозокот) им е дозволено бламирање.Покажуваш елементарно непознавање на фудбалот. Те молам престани да се бламираш, возрасен човек си.![]()
Ова ќе биде прво соочување на Суарез и Киелини после Светското .Имаше изјава Суарез пред некој ден за моментов, криво му било што ја излажал жена му дека не го гризнал Бонучи, кога оваа го прашала дали навистина го гризнал. Изгледа на сиротата не и го дава пасвордот од вифито, нема пристап до медиуми![]()
What a better way to play your last Champions league game of your career in your home.. Bernabeu
А, ми викаш јас фарсаш сум бил, немало да си стојам на зборот.Нече мочи тако, за различни работи сме се договориле испаѓа.