UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Ja vidovme Barcelona kako se vrati ednash posle 4-0. So ushte eden poraz od 0-3.
Treba da dadete 4 gola minimum. 5 za prolaz dalje. Treba da ne primite nieden u megjuvreme zashto ako primite kje treba dadete 6. Protiv shampionot na Francija. Koj shto vo prviot mech igraa nenormalno dobro. A PSG 100% kje dade eden gol.

Real Madrid, Bayern i Barcelona da gi iskombinirash i da sostavish tim nema da dade 6 gola, a da ne primi nieden protiv vakov PSG.

Daj ne si fantazirajte.
Добро бе друже, ја знаеме математиката. И знаеме кој против кого играл и какви се шансите. Тоа со Баерн никако не може да се споредува со ова. Тогаш Барса беше целосно демотивирана екипа без главната ѕвезда и без тренер. Никој не се чука во гради дека Барса сигурно ќе пројде, еве нека се и шансите 1%. Ама да беше било која друга екипа шансите ќе беа 0,1%.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Добро бе друже, ја знаеме математиката. И знаеме кој против кого играл и какви се шансите. Тоа со Баерн никако не може да се споредува со ова. Тогаш Барса беше целосно демотивирана екипа без главната ѕвезда и без тренер. Никој не се чука во гради дека Барса сигурно ќе пројде, еве нека се и шансите 1%. Ама да беше било која друга екипа шансите ќе беа 0,1%.
Jaс мислам дека ако некој има шанси да се врати од ваков резултат, тогаш тоа е Барса. Јас би и дал 30% шанси. Работата е што ќе и требаат мотивирани сите офанзивни играчи (Меси, Суарез, Нејмар, Иниеста, Ракитиќ) и не знам колкава е веројатноста Маскерано да заигра во одбрана. Убеден сум дека ПСЖ нема да даде гол. Прашањето е колку Барса ќе успее да даде.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Леле господе што прочитав, 30% шанса :pos: Како ги лупаат процентиве луѓево од око :bravobe:
и 10-0 да тепа барса на реваншов пак глупост на векот е да кажеш 30%
Според квотите на клдилниците шансите за Барса се некаде околу 3%

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Леле господе што прочитав, 30% шанса :pos: Како ги лупаат процентиве луѓево од око :bravobe:
и 10-0 да тепа барса на реваншов пак глупост на векот е да кажеш 30%
Според квотите на клдилниците шансите за Барса се некаде околу 3%
Aбе остај ги ти кладилниците. Пред година и пред две ги откорнав со тоа нивно давање коефициенти на Звезда у кошарка у гости по 2,7-3,5 и тоа со Лаборал (Басконија) и Валенсија. Кладилница не е никакво мерило за шансите на екипата.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Aбе остај ги ти кладилниците. Пред година и пред две ги откорнав со тоа нивно давање коефициенти на Звезда у кошарка у гости по 2,7-3,5 и тоа со Лаборал (Басконија) и Валенсија. Кладилница не е никакво мерило за шансите на екипата.
Абе другар знајш ти колку се 30% шанси ?? 70-30 вака знаеш каква утакмица е ? Шансите на Бенфика и се некаде 30%.
Или за тебе за Бенфика се 10% а за Барса 30%?

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Барса нема да тепа, а не па 4 гола негатива ќе надокнадат.:pos:

Дортмунд - Бенфика и Лестер - Севиља се неизвесни и Монако - Сити делумно.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Абе другар знајш ти колку се 30% шанси ?? 70-30 вака знаеш каква утакмица е ? Шансите на Бенфика и се некаде 30%.
Или за тебе за Бенфика се 10% а за Барса 30%?
Јас реков дека за мене се шансите 30% Барса да помине, не дека се реално толку. Значи убаво пишав, "јас би и дал 30% шанси". ПСЖ освен на тој меч, ништо не покажа сезонава и нереално голема предност стекна. Не дека Барса покажа којзнае што ама сепак се институција за непостоечкиве. Ова е ко Парма кога му се врати на Хелсингборг од 3-0 со победа во реваншот од 4-0. Реално и таков е соодносот на силите меѓу Барса и ПСЖ.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Немој жити мене.Тим што 5 години вложува тешки пари и има страшни играчи го направи како да се Малага.Институција биле :bance:и тоа што се попознати му дава 30% а ?
Ќе примт гол сигурно па ќе им трбаа 6(ШЕСТ) гола.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Немој жити мене.Тим што 5 години вложува тешки пари и има страшни играчи го направи како да се Малага.Институција биле :bance:и тоа што се попознати му дава 30% а ?
Ќе примт гол сигурно па ќе им трбаа 6(ШЕСТ) гола.
И Сити вложуваат па знаеме како поминаа на Кампот. Што би рекол Балашевиќ,"Џаба вам новци моји синовци":):):). Џабе се вложуваат пари во вакви екипи без дух, никад нема да ги биде затоа што за нив играат платеници.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Во ред така е ајде 30% шанси барса има оти за псж платеници играат а за барса болни од љубов играчи.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Во ред така е ајде 30% шанси барса има оти за псж платеници играат а за барса болни од љубов играчи.
Ќе правиме муабет. Или ти ќе ме цитираш или јас тебе, трето нема:)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.407
Поени од реакции
11.893
Земи закачи му дека ќе поминат, 9-10 коефициент ќе има така да предобра можност ти е да си го наредиш животот на мечов

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Земи закачи му дека ќе поминат, 9-10 коефициент ќе има така да предобра можност ти е да си го наредиш животот на мечов
Не ставам на ливче никогаш многу пари така да нема да ми смени многу. Врзувам повеќе мечеви на помалце уплата. Ставам од 50-300 денари, зависно од расположение. Може да го фатам ова а да ме заебат додадените мечеви. Не се исплати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom