UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja vidovme Barcelona kako se vrati ednash posle 4-0. So ushte eden poraz od 0-3.
Treba da dadete 4 gola minimum. 5 za prolaz dalje. Treba da ne primite nieden u megjuvreme zashto ako primite kje treba dadete 6. Protiv shampionot na Francija. Koj shto vo prviot mech igraa nenormalno dobro. A PSG 100% kje dade eden gol.

Real Madrid, Bayern i Barcelona da gi iskombinirash i da sostavish tim nema da dade 6 gola, a da ne primi nieden protiv vakov PSG.

Daj ne si fantazirajte.

Добро бе друже, ја знаеме математиката. И знаеме кој против кого играл и какви се шансите. Тоа со Баерн никако не може да се споредува со ова. Тогаш Барса беше целосно демотивирана екипа без главната ѕвезда и без тренер. Никој не се чука во гради дека Барса сигурно ќе пројде, еве нека се и шансите 1%. Ама да беше било која друга екипа шансите ќе беа 0,1%.

Добро бе друже, ја знаеме математиката. И знаеме кој против кого играл и какви се шансите. Тоа со Баерн никако не може да се споредува со ова. Тогаш Барса беше целосно демотивирана екипа без главната ѕвезда и без тренер. Никој не се чука во гради дека Барса сигурно ќе пројде, еве нека се и шансите 1%. Ама да беше било која друга екипа шансите ќе беа 0,1%.
Jaс мислам дека ако некој има шанси да се врати од ваков резултат, тогаш тоа е Барса. Јас би и дал 30% шанси. Работата е што ќе и требаат мотивирани сите офанзивни играчи (Меси, Суарез, Нејмар, Иниеста, Ракитиќ) и не знам колкава е веројатноста Маскерано да заигра во одбрана. Убеден сум дека ПСЖ нема да даде гол. Прашањето е колку Барса ќе успее да даде.

Леле господе што прочитав, 30% шанса :pos: Како ги лупаат процентиве луѓево од око :bravobe:
и 10-0 да тепа барса на реваншов пак глупост на векот е да кажеш 30%
Според квотите на клдилниците шансите за Барса се некаде околу 3%

Леле господе што прочитав, 30% шанса :pos: Како ги лупаат процентиве луѓево од око :bravobe:
и 10-0 да тепа барса на реваншов пак глупост на векот е да кажеш 30%
Според квотите на клдилниците шансите за Барса се некаде околу 3%
Aбе остај ги ти кладилниците. Пред година и пред две ги откорнав со тоа нивно давање коефициенти на Звезда у кошарка у гости по 2,7-3,5 и тоа со Лаборал (Басконија) и Валенсија. Кладилница не е никакво мерило за шансите на екипата.

Aбе остај ги ти кладилниците. Пред година и пред две ги откорнав со тоа нивно давање коефициенти на Звезда у кошарка у гости по 2,7-3,5 и тоа со Лаборал (Басконија) и Валенсија. Кладилница не е никакво мерило за шансите на екипата.

Абе другар знајш ти колку се 30% шанси ?? 70-30 вака знаеш каква утакмица е ? Шансите на Бенфика и се некаде 30%.
Или за тебе за Бенфика се 10% а за Барса 30%?

Барса нема да тепа, а не па 4 гола негатива ќе надокнадат.:pos:

Дортмунд - Бенфика и Лестер - Севиља се неизвесни и Монако - Сити делумно.

Абе другар знајш ти колку се 30% шанси ?? 70-30 вака знаеш каква утакмица е ? Шансите на Бенфика и се некаде 30%.
Или за тебе за Бенфика се 10% а за Барса 30%?
Јас реков дека за мене се шансите 30% Барса да помине, не дека се реално толку. Значи убаво пишав, "јас би и дал 30% шанси". ПСЖ освен на тој меч, ништо не покажа сезонава и нереално голема предност стекна. Не дека Барса покажа којзнае што ама сепак се институција за непостоечкиве. Ова е ко Парма кога му се врати на Хелсингборг од 3-0 со победа во реваншот од 4-0. Реално и таков е соодносот на силите меѓу Барса и ПСЖ.

Немој жити мене.Тим што 5 години вложува тешки пари и има страшни играчи го направи како да се Малага.Институција биле :bance:и тоа што се попознати му дава 30% а ?
Ќе примт гол сигурно па ќе им трбаа 6(ШЕСТ) гола.

Немој жити мене.Тим што 5 години вложува тешки пари и има страшни играчи го направи како да се Малага.Институција биле :bance:и тоа што се попознати му дава 30% а ?
Ќе примт гол сигурно па ќе им трбаа 6(ШЕСТ) гола.
И Сити вложуваат па знаеме како поминаа на Кампот. Што би рекол Балашевиќ,"Џаба вам новци моји синовци":):):). Џабе се вложуваат пари во вакви екипи без дух, никад нема да ги биде затоа што за нив играат платеници.

Во ред така е ајде 30% шанси барса има оти за псж платеници играат а за барса болни од љубов играчи.

Во ред така е ајде 30% шанси барса има оти за псж платеници играат а за барса болни од љубов играчи.
Ќе правиме муабет. Или ти ќе ме цитираш или јас тебе, трето нема:)

Земи закачи му дека ќе поминат, 9-10 коефициент ќе има така да предобра можност ти е да си го наредиш животот на мечов

Земи закачи му дека ќе поминат, 9-10 коефициент ќе има така да предобра можност ти е да си го наредиш животот на мечов
Не ставам на ливче никогаш многу пари така да нема да ми смени многу. Врзувам повеќе мечеви на помалце уплата. Ставам од 50-300 денари, зависно од расположение. Може да го фатам ова а да ме заебат додадените мечеви. Не се исплати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom