Кладилница (Генерална дискусија)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.262
Аматерски си ја стаив Данска на две ливчиња и најверојатно си заебав две добитни ливчиња.
Те гледам некое време паѓаш на истите на кои паѓам и јас. Изгледа не крепи среќата двајца малери

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Те гледам некое време паѓаш на истите на кои паѓам и јас. Изгледа не крепи среќата двајца малери
Изгледа тоа е :) Ги чекаш на уште некое Рома, Челзи, Германија и Хрватска ? :)

Едно време избегавав да играм една утакмица на две ливчиња, али па после некое време коа глеам баш поради тоа избегавње ми се десило од немање избор едно ливче да фатам а на друго да паднам за една си реков бар тие донегде посигурните и не е проблем да ги стаиш на две ливчиња. Али еве ова со Данциве кој би рекол. Знам дека Унагрија не се за потценување, али ипак Данска заедно со Франција и Германија ми беа у главни фаворити за финале.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Dali ima vaucer na tiket sto ima i utakmici vo zivo vo sporylife

Sent from my thor using Tapatalk

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.262
Изгледа тоа е :) Ги чекаш на уште некое Рома, Челзи, Германија и Хрватска ? :)

Едно време избегавав да играм една утакмица на две ливчиња, али па после некое време коа глеам баш поради тоа избегавње ми се десило од немање избор едно ливче да фатам а на друго да паднам за една си реков бар тие донегде посигурните и не е проблем да ги стаиш на две ливчиња. Али еве ова со Данциве кој би рекол. Знам дека Унагрија не се за потценување, али ипак Данска заедно со Франција и Германија ми беа у главни фаворити за финале.
Баш тие ги имам :pos:
И јас избегавам исти утакмици али некогаш како за инает ќе ги пишам и ќе ме паднат. Инаку вчера Ливерпул на едно и Јунајтед на друго.Пред некој ден глупаците Интер (на продолженија победија се да му ебам)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Ти ебам ракометот ми сотре еден куп пари денес. Најтрагично од се се што играв фудбал погодив ама ете на секое ливче демек за поголем коеф ги дтаив сигурниве ракомети. Негде Данска негде Германија. :)

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
1.png
Браќата не се веќе тоа што беа во тенисот двојки, ама мислам дека не смеат да си дозволат пораз од вакви падобранци како Бакер и Мектич, Конта е во одлична форма, ама сепак одам на малце посигурна варијанта бидејќи се работи за жени, Серена мислам дека може да загуби од тенисерка која е страшно агресивна и која може да и диктира темпо, со Штруцова не би требало да има проблеми, Надал со Монфилс би требало Надал да добие, мада се е можно, Истомин го направи изненадувањето на турнирот совладувајќи го Џокович во 5 сета, па го доби и Карено Буста исто во 5 сета, ако успее сега да го добие и Гришо кој е во солидна форма онда секоја чест, нека иде до крај ликот

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ова шо се случи денес е доволен показател дека НИШТО НЕ Е СИГУРНО.
ЕБЕМ ТИ КАТАР И УНГАРИЈА.
Ај донекаде Унгарија има искусни играчи,се врати сеа Ласло(како гром од ведро небо зошто сите веќе го испратија дома).
Стегнаа одбрана,Миклер фати 100 топки,тешки зицери,Данските НЕАНДЕРТАЛЦИ СЕ ИЗГУБИЈА,ИГРА НИКАКВА,се насила,без идеја.
Ама пак бе,Унгарија,2 класи послаба е,со речиси пола нова селекција,со дебитанти како Јунеш,Харшањи,со орелот Фазекаш на гол,со само неколку играчи од Веспрем ја изгази една Данска,со кремот на светскиот ракомет во свои редови,истата Унгарија која пред два дена ИЗИГРА КРИМИНАЛНА УТАКМИЦА СО БЕЛОРУСИЈА.
Ок,е ОВЧИЧКИ СМЕ НИЕ,ИМАМЕ ВОЛНА НА ПРЕТЕК,СТРИЖЕТЕ.
Ај ова некако се голта,тешко,ама се трпи некако.
АМА ГЕРМАНИЈА БЕ,ЕЈЈЈЈ ГЕРМАНИЈА,НАЈСИЛНАТА ЛИГА ВО СВЕТОТ,ЕВРОПСКИОТ ПРВАК.
Да изгубиш од Катар при водство од 17-13 на 12 минути до крај,да ти напрај серија Ѓупска репка од 9-3 за само 12ина минути ,да имаш преку 15 и кусур,ако не и 20 технички грешки,ПА ОВА НИ МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА ГО ПОСТИГНИ.
Ова е РЕЗИЛ ДЕНЕС ШО ГО ВИДОВ,ејј играчи од Ал Џаиш,Лаџвија и РК ПИЧКЕМАТЕРИНЕ ,кои не тренираат не редовно зарадиештините,само лапаат пари и си го топорат таму.
Капоте мајмунот кој дали 9 гола даде заедно на сите 5 мечеви од групата сеа мајмуни ги прај Лемке и Пекелер ,абе ајде таму немој да ме јебеш бре.
Ајде таму ебете се..
После ова денес НАЈСРДЕЧНО ВИ ПРЕПОРАЧУВАМ НА СИТЕ ДА НЕ ИГРАТЕ РАКОМЕТ ДО КРАЈ НА СП,којзнае уште колку глупости ќе има,да не ве чуди и Катар да освои,се бива,ова е лудо нешто.
Нема повеќе ни логика овде,ни следење,ни анализи,ни пички,ни вагини ништо.
Играј на нив пак,на некјој хендикеп 100 разлика ќе губат,како јас денес тикварот шо изиграв на Белорусија додатен хендикеп +8.5,тогаш нема ни 100 ОДБРАНИ НА ГОЛМАН,НИ 1000 ЗИЦЕРИ ПРОМАШЕНИ,НИТУ 20 ТЕХНИЧКИ ГРЕШКИ.
Нормално,секогаш контра играчот,КУЌАТА ДОБИВА.
Измислија 500 глупости,играчи да сме играле,па ги играме па баш тогаш ќе најдат 100 да промашат,голманот ќе има партија живота,ќе се скараат со селектор и триста глупости.
АКО НЕМАТЕ ПАРИ ЗА ФРЛАЊЕ НЕ ИГРАЈТЕ НА РАКОМЕТ ДО КРАЈ НА СП.
Една статистистика баш на почеток на првенство ја гледав,од играње в кладилница последните 7, години кога ракометот е доста застапен во понуда иам заприметено дека секогаш првите денови ЗЕМААТ ИГРАЧИТЕ,СЕ ИЗЛЕГУВА,а потоа КЛАДИЛНИЦАТА ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ,е па се видете кој е ќар на крај?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@Tomasino

И тоа замисли Волф имаше 17 одбрани и пак изгубија..не е можно уште неможамд а верувам,на професионални играчи како Фат,Уве,Гландорф му паѓаа топките од раце а кај овие онај 100 годишниот Французин и Капоте двата изиграваа Карабатич..нормално беше она?..во секоја ситуација ќе речев дека Катар заслужено си победија ама оние технички грешки што ги фрлаа во аути Германците ми делува искрено сумлива..и на крајот не ни се изнервираа еј,онака си се поздравија и дома,дури лабави си беа тренерот и играчите на Германија цел натпревар,си се смешкаа на нерешено и на +1 ,си се радуваа на секој гол како демек 10 разлика водат а тоа +1 и натпреварот нон стоп виси,заводија 17-13 и му прават серија 4-0 и пак лабаво си трчкаат без многу замарање...страмота

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ова шо се случи денес е доволен показател дека НИШТО НЕ Е СИГУРНО.
ЕБЕМ ТИ КАТАР И УНГАРИЈА.
Ај донекаде Унгарија има искусни играчи,се врати сеа Ласло(како гром од ведро небо зошто сите веќе го испратија дома).
Стегнаа одбрана,Миклер фати 100 топки,тешки зицери,Данските НЕАНДЕРТАЛЦИ СЕ ИЗГУБИЈА,ИГРА НИКАКВА,се насила,без идеја.
Ама пак бе,Унгарија,2 класи послаба е,со речиси пола нова селекција,со дебитанти како Јунеш,Харшањи,со орелот Фазекаш на гол,со само неколку играчи од Веспрем ја изгази една Данска,со кремот на светскиот ракомет во свои редови,истата Унгарија која пред два дена ИЗИГРА КРИМИНАЛНА УТАКМИЦА СО БЕЛОРУСИЈА.
Ок,е ОВЧИЧКИ СМЕ НИЕ,ИМАМЕ ВОЛНА НА ПРЕТЕК,СТРИЖЕТЕ.
Ај ова некако се голта,тешко,ама се трпи некако.
АМА ГЕРМАНИЈА БЕ,ЕЈЈЈЈ ГЕРМАНИЈА,НАЈСИЛНАТА ЛИГА ВО СВЕТОТ,ЕВРОПСКИОТ ПРВАК.
Да изгубиш од Катар при водство од 17-13 на 12 минути до крај,да ти напрај серија Ѓупска репка од 9-3 за само 12ина минути ,да имаш преку 15 и кусур,ако не и 20 технички грешки,ПА ОВА НИ МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА ГО ПОСТИГНИ.
Ова е РЕЗИЛ ДЕНЕС ШО ГО ВИДОВ,ејј играчи од Ал Џаиш,Лаџвија и РК ПИЧКЕМАТЕРИНЕ ,кои не тренираат не редовно зарадиештините,само лапаат пари и си го топорат таму.
Капоте мајмунот кој дали 9 гола даде заедно на сите 5 мечеви од групата сеа мајмуни ги прај Лемке и Пекелер ,абе ајде таму немој да ме јебеш бре.
Ајде таму ебете се..
После ова денес НАЈСРДЕЧНО ВИ ПРЕПОРАЧУВАМ НА СИТЕ ДА НЕ ИГРАТЕ РАКОМЕТ ДО КРАЈ НА СП,којзнае уште колку глупости ќе има,да не ве чуди и Катар да освои,се бива,ова е лудо нешто.
Нема повеќе ни логика овде,ни следење,ни анализи,ни пички,ни вагини ништо.
Играј на нив пак,на некјој хендикеп 100 разлика ќе губат,како јас денес тикварот шо изиграв на Белорусија додатен хендикеп +8.5,тогаш нема ни 100 ОДБРАНИ НА ГОЛМАН,НИ 1000 ЗИЦЕРИ ПРОМАШЕНИ,НИТУ 20 ТЕХНИЧКИ ГРЕШКИ.
Нормално,секогаш контра играчот,КУЌАТА ДОБИВА.
Измислија 500 глупости,играчи да сме играле,па ги играме па баш тогаш ќе најдат 100 да промашат,голманот ќе има партија живота,ќе се скараат со селектор и триста глупости.
АКО НЕМАТЕ ПАРИ ЗА ФРЛАЊЕ НЕ ИГРАЈТЕ НА РАКОМЕТ ДО КРАЈ НА СП.
Една статистистика баш на почеток на првенство ја гледав,од играње в кладилница последните 7, години кога ракометот е доста застапен во понуда иам заприметено дека секогаш првите денови ЗЕМААТ ИГРАЧИТЕ,СЕ ИЗЛЕГУВА,а потоа КЛАДИЛНИЦАТА ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ,е па се видете кој е ќар на крај?
Posle vcerasniot i denesniot den edinstven tiket mi ostana toj so igraci i toa so najmala uplata 50 denari gi fativ cile t2 26.5+ pukovski + jamali + kasper sonfegard + a cekam ustr stepancic 3.5+ i eissa 4.5+.. Kako trgnal vikendov ke zaebe eden ili dvajcava posledni.

Sent from my thor using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom