Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
 ,a ne vodea 8-6.
 ,a ne vodea 8-6. Onoj vtorion golman ni izigrava Omeyer.
Onoj vtorion golman ni izigrava Omeyer.Сите голови што ги дадовме. Со Ангола пробавме 6 на 6 и едвај идеше, не па со другиве.Јас стварно не гледа која е придобивката од играта 7 на 6, освен 10 тина гола на празен гол за противникот.
Јас стварно не гледам која е придобивката од играта 7 на 6, освен 10 тина гола на празен гол за противникот.
 Овие требаше 10 разлика на полувреме да ги водиме.
 Овие требаше 10 разлика на полувреме да ги водиме.Mislam deka Peshevski beshe toa.Ех колку менуваат некои ситници во резултатот. Губиме со 1 разлика и столе сам на 6метри, Промашува.Даваат гол на прзен гол и наместо нерешено ете ти +2 заа нив .
На Талевски најсериозно бајачка треба да му викнат, уплав има.Дали ја видовте асистенцијата кон манасков??? Онааков страв немам видено, ја исфрли топкава 1 метро над декиов ко да е од оган.А имаше и еден многу силен гол што го примивме кога му падна од раце топката.То е незнаел изглед дека во франциј топките бегаат од раце, не е како во шталана во автокоманда.
И збор лош да не слушнам за голманиве.Колку и д анезнаат даваат се од себе.Толку им е знаењето јбг.
напротив, тогаш кога нема што да изгубат најдобро ќе играт, со цепелини, а нема да изгубат повеќе отколку со норвешките грубијани ... може и Карабатиќ да организира и да биде тесно како со Шпанија, добро е за онлајн кладење...kakvo pleskanje ke dobieme od francija pred 20 000 publika, da ti e merak da gi gledas nasite ovci kako gi dupat pred 20 000 narod
Ако подобро размислам подобро да одиме на франција може повеќе да изненадиме кога играме без притисок.