Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.873
- Поени од реакции
- 60.520
Само Саул е, нема други играчИ.![]()
Пoгбa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Саул е, нема други играчИ.![]()
Не тоа. Меси за Хазард и Саул само. xDПoгбa?
Педерски се такви трансфери бе. Од еден у дриг свет.Има уште една понуда за Белоти, ја разгледувам таа моментално па ќе ти одговорам на твојата. Вака одговара иначе.
Оти бе КДБ подобар да не е од Гризман?
Единствена грешка ми е продавањето на Гризман. Сеа да ме прашаш зошто го продав нема да знам да ти одговорам.Hhhh od tim si mesi nejmar i suarez stigna do hazard saul i suarez.![]()
Ova e najdebilniot transfer u ligava cak ni onoj robertce nemase ovakov momentЕдинствена грешка ми е продавањето на Гризман. Сеа да ме прашаш зошто го продав нема да знам да ти одговорам.
Шо има веза кога од Меси не добивав буквално ништо. Гол против неменаџираните екипи и толку.Ova e najdebilniot transfer u ligava cak ni onoj robertce nemase ovakov moment
Znaes li koga Hazard ke ima rejting 99
A od druga strana Donef ke ima 2 99 u tim![]()
Ne e do mesi veruj miШо има веза кога од Меси не добивав буквално ништо. Гол против неменаџираните екипи и толку.![]()
Како не било јас на другата го купив и абер нема без него бев 1-2 во лигата со него сум 5-6 едвај чекам трансфер банот да му помине да го дадам.Ne e do mesi veruj mi![]()
Kolku ke baras jas ke go kupam, uste od sega go rezerviram.Како не било јас на другата го купив и абер нема без него бев 1-2 во лигата со него сум 5-6 едвај чекам трансфер банот да му помине да го дадам.