Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.171
Има уште една понуда за Белоти, ја разгледувам таа моментално па ќе ти одговорам на твојата. Вака одговара иначе. :)

Оти бе КДБ подобар да не е од Гризман?
Педерски се такви трансфери бе. Од еден у дриг свет. :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Барселона се раздели од Меси
Еден Хазард и Саул Нигез со нови играчи на клубот

Најголемите шпански ривали после повеќе од 2 ипол сезони го направија првиот меѓусебен трансфер во Кајгана Светот. Лео Меси ја заврши неверојатната кариера во Барселона и од денеска е нов играч на тимот на Реал Мадрид, каде што за прв пат во кариерата ќе игра заедно со Кристијано Роналдо. Во спротивен правец патуваат Еден Хазард и Саул Нигез, кој поради трансфер банот ќе пристигне на Камп Ноу за 2 недели.

Иако веќе кај дел од навивачите на Каталонците Меси е споредуван со Луис Фиго, Чемпионс на претставувањето на Хазард изјави дека му е благодарен на Лео за се што има направено за клубот и ги повика фановите да ја поштуваат оваа одлука, која што е донесена од целото раководство на Барса, а не лично од Меси. Исто така изјави дека едвај го чека дебито на Еден Хазард и дека според него тој е играчот кој што може да ја сврти сезоната за неговата екипа. Исто така призна дека продавањето на играч како Меси е коцка од негова страна, но според него на краток рок Барса може само да профитира, со оглед на очајната сезона што ја игра аргентинецот.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.549
Поени од реакции
59.236
Меси никогаш не може да се споредува со Фиго!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Единствена грешка ми е продавањето на Гризман. Сеа да ме прашаш зошто го продав нема да знам да ти одговорам.
Ova e najdebilniot transfer u ligava cak ni onoj robertce nemase ovakov moment:ROFLMAO:
Znaes li koga Hazard ke ima rejting 99 :ROFLMAO:
A od druga strana Donef ke ima 2 99 u tim:LOL:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Ova e najdebilniot transfer u ligava cak ni onoj robertce nemase ovakov moment:ROFLMAO:
Znaes li koga Hazard ke ima rejting 99 :ROFLMAO:
A od druga strana Donef ke ima 2 99 u tim:LOL:
Шо има веза кога од Меси не добивав буквално ништо. Гол против неменаџираните екипи и толку. :)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Како не било јас на другата го купив и абер нема без него бев 1-2 во лигата со него сум 5-6 едвај чекам трансфер банот да му помине да го дадам.
Kolku ke baras jas ke go kupam, uste od sega go rezerviram.

Kajgana Shop

На врв Bottom