Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.976
- Поени од реакции
- 8.896
Јас пак кога и да ја видам 'Б' буквата ме потсеќа на Јувентус 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Рома не?Јас пак кога и да ја видам 'Б' буквата ме потсеќа на Јувентус![]()
Па нормално дека НЕНа Рома не?![]()
Y e на Yugo.Koга ќе размисли чоек можеби ова е паметен потег на Јувентус со логото,вака ми делува како да сакаат да ја брендираат Ј буквата односно Ј буквата да стани препознатлива за Јувентус како што е Т за Твитер или Y за Yahoo,можеби не делува фудбалски ама на маркетиншко поле и тоа како би требало да се исплати.
Или youjizzY e на Yugo.![]()
Што е бе Дарко од Милан во борбата за ЛЕ ли се плашишAbe beter spineri ste od Grujo u pm, pocnuvam da mislam deka Milan vi go dizajnirale logoto i cekale moment da go pustat koga ke kiksnat. Nikoj A ne kaza deka Milan so Torino trebase da bide deklasiran... jebalo vas i logo i grb.
Па и тоа дивото прасе Итурбе коа влезе официјално беше допрено дното, очаен играч.
Никој не им е крив на Торино и Михајловиќ што се глупави како куртони, 2-0 имаш Љајиќ кретенот промашува пенал, идеш на полувреме со 2 разлика предност и место у првите 15 минути да остаиш да легне утакмицата и после да ја умртвиш ти му дозволуваш на Милан да ти израмни на 2-2 за 10 минути, се залетаа како да треба да бркаат резултат. Јас очекував и 2-4 да изгубат на крај со црвен картон за Синиша и некој од играчите.
Па и тоа дивото прасе Итурбе коа влезе официјално беше допрено дното, очаен играч.
И Интер каква проклетија од екипа е, фаќа серија од 6 победи по ред и за тоа време сите екипи што се пред нив фатија иста серија.
Наполи на 2 утакмици спасува бодови у последна секунда, Лацио исто, Милан исто.
OOo поплачи си. Ќе ти донираме марамчиња од фан клуб. Само нека ти олесни.Abe beter spineri ste od Grujo u pm, pocnuvam da mislam deka Milan vi go dizajnirale logoto i cekale moment da go pustat koga ke kiksnat. Nikoj A ne kaza deka Milan so Torino trebase da bide deklasiran... jebalo vas i logo i grb.