Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe beter spineri ste od Grujo u pm, pocnuvam da mislam deka Milan vi go dizajnirale logoto i cekale moment da go pustat koga ke kiksnat. Nikoj A ne kaza deka Milan so Torino trebase da bide deklasiran... jebalo vas i logo i grb.

Koга ќе размисли чоек можеби ова е паметен потег на Јувентус со логото,вака ми делува како да сакаат да ја брендираат Ј буквата односно Ј буквата да стани препознатлива за Јувентус како што е Т за Твитер или Y за Yahoo,можеби не делува фудбалски ама на маркетиншко поле и тоа како би требало да се исплати.
Y e на Yugo. ;)

15966111_1398558473488239_8075616874827293835_n.jpg

Abe beter spineri ste od Grujo u pm, pocnuvam da mislam deka Milan vi go dizajnirale logoto i cekale moment da go pustat koga ke kiksnat. Nikoj A ne kaza deka Milan so Torino trebase da bide deklasiran... jebalo vas i logo i grb.
Што е бе Дарко од Милан во борбата за ЛЕ ли се плашиш :icon_lol:

Реално многу бодови прибраа со доза на среќа сезонава, ама секоја чест со ваков состав како и да победуваат треба да се признае.

Никој не им е крив на Торино и Михајловиќ што се глупави како куртони, 2-0 имаш Љајиќ кретенот промашува пенал, идеш на полувреме со 2 разлика предност и место у првите 15 минути да остаиш да легне утакмицата и после да ја умртвиш ти му дозволуваш на Милан да ти израмни на 2-2 за 10 минути, се залетаа како да треба да бркаат резултат. Јас очекував и 2-4 да изгубат на крај со црвен картон за Синиша и некој од играчите.

Па и тоа дивото прасе Итурбе коа влезе официјално беше допрено дното, очаен играч.

И Интер каква проклетија од екипа е, фаќа серија од 6 победи по ред и за тоа време сите екипи што се пред нив фатија иста серија. :D
Наполи на 2 утакмици спасува бодови у последна секунда, Лацио исто, Милан исто.

Па и тоа дивото прасе Итурбе коа влезе официјално беше допрено дното, очаен играч.

Еве @Boom Shaka Lakka место да кажува приказни за Серија Б, нека каже како Саабатини го заеба Марота за Итурбе и фрли 25 милиони во надежниот играч... Еден од поскапите играчи што Рома ги платила последниве години

:kafence:

Итурбе си ги одработи парите. Му лупна на комшикине гол во 80-та минута за 2-1 и оп Рома директ во ЛШ и заработка. :cool:

Никој не им е крив на Торино и Михајловиќ што се глупави како куртони, 2-0 имаш Љајиќ кретенот промашува пенал, идеш на полувреме со 2 разлика предност и место у првите 15 минути да остаиш да легне утакмицата и после да ја умртвиш ти му дозволуваш на Милан да ти израмни на 2-2 за 10 минути, се залетаа како да треба да бркаат резултат. Јас очекував и 2-4 да изгубат на крај со црвен картон за Синиша и некој од играчите.

И Интер каква проклетија од екипа е, фаќа серија од 6 победи по ред и за тоа време сите екипи што се пред нив фатија иста серија. :D
Наполи на 2 утакмици спасува бодови у последна секунда, Лацио исто, Милан исто.

Требаше да има Торино и 4-0 до полувреме да не беа Донарума и Палета, кој два пута го допре Белоти да не излезе сам со голман.
Ама па и вие некоаш се праете мутави за инает. Торино после промашениот пенал падна скроз, не постоеше више освен едно 5 минута у второ, селска екипа синдром, Милан доминираше до крај и требаше да ја сврти утакмица.
Плус кажи дали памтиш утакмица у која екипа постигнала 2 онолку среќни гола у едно полувреме ?

Итурбе ееј, коај ќе ми текне дека Рома ни го украде од пред нос и го плати 30 милиона !!

И Милан мораше да се задоволи со Сусо :icon_lol:

Последниве неколку године најдобри трансфери ни се тие што ни ги украдоа пред нос, Итурбе, Кондомија и Џексон :icon_lol:

И трај си за Интер, со твојата уста погана сеа Каљари или Палермо ќе ви извлечат 0-0 :icon_mrgr:

OOo поплачи си. Ќе ти донираме марамчиња од фан клуб. Само нека ти олесни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom