H
HoT IcE
Гостин
Ако го немаш гледано до сега, заслужуваш.фала што ми го спојлериса the sixth sense успат
Ако го немаш гледано до сега, заслужуваш.фала што ми го спојлериса the sixth sense успат
фала што ми го спојлериса the sixth sense успат
Па и нема го гледам ваљда, благодарение на @CorvusАко го немаш гледано до сега, заслужуваш.
Почувај го уште малку во фиокафала што ми го спојлериса the sixth sense успат
Па веќе 4та година му е ова, ја има честа да биде до класикот Волкот од Волстрит. Иначе она е крива, ја сакав да го гледам деновиве, и ете вчера спојлер како планина.Почувај го уште малку во фиока
Ти уствари не сакаше да го гледаш, цело време чекаше некој да ти го споилне и сеа као демек лут глумиш „еј фала брат, сеа нема потреба да го глеам“
Вато,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕННЕЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕ
ИМАВ 4286 НЕОТВОРЕНИ ИЗВЕСТУВАЊА СЕГА СТИСНАВ ПО ГРЕШКА И СЕ ПРОПАДНА У ВОДА У ПИЧКУ МАТЕР НЕКА ИДЕ СЕ У 2-71 У КУРАЦ И ТОА ТУКА МЕ ДОНЕСЕ Е У КУРАЦ
целта ми беше 10.000 ама сега нема ништо смисла
До сега бев во присуство на Хенфри Богарт и Ава гарден а,сега се префрлам на ''Кој сака да биде милионер''Вато,
Имаш ли некој покрај тебе?
И пораките да не не ги отвораш?До сега бев во присуство на Хенфри Богарт и Ава гарден а,сега се префрлам на ''Кој сака да биде милионер''
За новите почетоци