wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.647
- Поени од реакции
- 36.507
Ja pre bi rekol socuvstvo do kolegata.
Rado bi moderiral fudbal fan clubs, politika i religija mesto fucking internet televizii. Duri i za pomalku pari odosto sea.
So dzimi em pojma nemame so se desava so spamot em briseme po 30tina prijavi i 10tina strani redovno. Neka mu e so srekja navistina.
Ps mi se glea harry potter za praznicive ffs.
Uste ne sum ja skinal godinava so film. Sakam da e specijalno, so prigusena temnina. I da ne boli.
Rado bi moderiral fudbal fan clubs, politika i religija mesto fucking internet televizii. Duri i za pomalku pari odosto sea.
So dzimi em pojma nemame so se desava so spamot em briseme po 30tina prijavi i 10tina strani redovno. Neka mu e so srekja navistina.
Ps mi se glea harry potter za praznicive ffs.
Uste ne sum ja skinal godinava so film. Sakam da e specijalno, so prigusena temnina. I da ne boli.

а баш ми се свиѓаше.Овој пат насловен Song to Song очекујем луди стварчици дефинитивно кино ама пази чоече каква екипа собира Гослнг,Портмант,Фасбендер <3 ама да признаеме Фасбендер и Гослинг стануват омилени на публиката и со причина Гослинг е поише за девојчињата да мастурбират ама у секој случај е добар си има позадина прв од него го изгледав Блуе валентине да да поголемиот дел од луѓето го кажуват нотебук али у мојов случај не беше така па Драјв и да не ги редам ја иам изгледано цела филмографија што сакам да кажам има оставено добри филмчиња