Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Дечки година дена откако ја отворивме лигава со Чемпионс, првиот месец беше мачен затоа шо немаше играчи па после настана навала и се испоземаа сите клубови од прва лига и неколку од втора.
Испишани се 200+ страни на темава, фрчеа понуди на сите страни, се правеа завери и секој гледаше да заебе некој за да исппадне во ќар, имаше караници за тоа дека сме ги собрале сите играчи по што настана масовна продажба од оние шо највеќе собраа на почетокот, јас и Чемпионс, за денес да имаме една многу избалансирана сезона каде што разликата помеѓу првиот и седмиот е само 9 бода.

Еден од најинтересните периоди беше оној кога пишувавме цели текстови после одигран меч или комплетиран трансфер каде што глумевме новинари и праевме опасна спрдња.

Денес сме останати 18 менаџери и стварно ми е кејф ради тоа, имаме и друга лига која функционира и се надевам ќе трае ова уште долго.

Се надевам дека немма да се откажат менаџериве сега што играат и дека ќе имаме нови, сега пак ќе кажам дека и Милан е слободен за нов менаџер, собрав нешо пристојно таму, може да се игра и да се трампаат играчи за други затоа шо е преполн клубот ама само некој сериозен да биде, да не го распадне клубот одма.
Единствен услов е Ромањоли и Донарума да не го напуштат Милан.

Еве глеам дека @Дињата на Анчо пропаднал и во втора лига па ако сака ќе му дадам некој играч и на него па да ни се придружи и во прва лига здравје.
Ако сериозно планира да го игра Лестер таму.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Од цела лига само со Донев неам трансфер направено, од што не знае што сака. :D Со Дани само Дракслер за Денис Суарез мислам и толку, него рејтинг не го ни интересира. xD
Погба и Геце за Меси.
Кој беше тој Геце? :D Ти викам што бараш за Погба кажи да се договориме, заеби го Меси штом не го сакаш. xD

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Од цела лига само со Донев неам трансфер направено, од што не знае што сака. :D Со Дани само Дракслер за Денис Суарез мислам и толку, него рејтинг не го ни интересира. xD
Ја и ти иаме пеколни зделки :Д

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Ме изеде последниов пат, едина корист што дојдов до Годин преку Милер. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ме изеде последниов пат, едина корист што дојдов до Годин преку Милер. :D
Последниов пат добив се што ми требаше а дадов нешто што не ми функционираше :Д Пекол хахаха

Гризман сезонава ме гура ептен, а повреден ми беше едно 4-5 утакмици.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.549
Поени од реакции
59.236
Последниов пат добив се што ми требаше а дадов нешто што не ми функционираше :Д Пекол хахаха

Гризман сезонава ме гура ептен, а повреден ми беше едно 4-5 утакмици.
Јас со Гризман и 90ки ПЛ освоив со Свонси :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724

Кој беше тој Геце? :D Ти викам што бараш за Погба кажи да се договориме, заеби го Меси штом не го сакаш. xD
Да бе, не можеш да ме заебеш мене како сите други (освен Клипче), па одма не знам што сакам. Јас цело време ти кажувам конкретно за шѕо би можеле да се договориме.

Ете гледајќи ми го тимот и тоа што немам играчи за средина, каква реална понуда би ми направил за Погба?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Да бе, не можеш да ме заебеш мене како сите други (освен Клипче), па одма не знам што сакам. Јас цело време ти кажувам конкретно за шѕо би можеле да се договориме.

Ете гледајќи ми го тимот и тоа што немам играчи за средина, каква реална понуда би ми направил за Погба?
Миралем Пјаниќ и Џон Стоунс :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.170
Предобра е сезонава. Ако сврзеш 6 победи одма си во игра за топ 3.
Пуштете некој играч на продажба од резервите, да се појачаат и новите играчи. Им ги дадов бака и дармијан, а коа ќе помине трансфер банот ќе ги ставам на пазар барзаљи и манолас/савич.
Глеам и хулахопки се реактивирала, па од следна сезона ваљда и она ќе биде топ 5 кандидат. Има доста добри играчи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Погба ми е играч од најдобрите 11. Ако ти давам играч од најдобрите 11, очекувам играч од најдобрите 11. Едноставно :D
Е Пјаниќ од каде е? :D

Да ти го дадам Бускетс за Погба и Саул (кога ќе му истече банот) :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Е Пјаниќ од каде е? :D

Да ти го дадам Бускетс за Погба и Саул (кога ќе му истече банот) :D
Два пати стартер, 10 пати од клупа ти влага.Многу битен играч ти е.

Бускетс не го сакам како играч, и не би ти го земал ни само за пари :D
Коке можда.

Kajgana Shop

На врв Bottom